Tijdelijk & Vast Personeel

De opgaven in het gemeentelijk werkveld zijn complex en doorlopend in beweging. We zien vanuit Certus Groep dat dit vraagt om een nieuw soort medewerker met andere competenties: de strategische procesambtenaar. Een ambtenaar die het speelveld overziet, een ambtenaar die regisseert en faciliteert. En om transformationeel leiderschap dat aansluit bij dat wat nu nodig is. Bij Certus Groep kennen we de arbeidsmarkt, we doorgronden uw behoefte en weten wat kandidaten in huis moeten hebben. Zo maken we de match met de collega’s die daarbij passen. Dat doen we voor vaste en tijdelijke functies. Met ons eigen opleidingsprogramma leiden we talentvolle nieuwe collega’s op, die met hun vernieuwende blik aan de slag gaan bij gemeenten en andere overheden.

Bestuur & Directie

We versterken u vakkundig met invulling van posities op bestuurs-, directie- en managementniveau binnen uw organisatie. Uw sleutelposities vervuld met leiders die uw organisatie helpen impact te maken.

Werving & Selectie

Als specialist in werving en selectie is Certus Groep uw partner bij de invulling van essentiële posities binnen uw organisatie. Uw organisatiecultuur, visie en lokale uitdagingen vormen voor ons het vertrekpunt.

Interim Professionals

Certus Groep helpt u bij het arrangeren van een tijdelijke passende expert binnen uw organisatie. U kunt rekenen op een snelle kwalitatieve oplossing voor uw personeelsvraagstuk.

Traineeprogramma

In onze traineeprogramma’s leiden wij professionals op tot moderne ambtenaren met een integrale blik. In de programma’s wordt er een stevige basis gelegd voor een duurzame arbeidsrelatie binnen uw organisatie.

  • Kwaliteit:

Dé kennispartner voor de overheid

  • Persoonlijk:

Van begin tot eind één betrokken adviseur

  • Samenwerken:

Professionals die integraal samenwerken

  • Kennis:

Voor elk domein een gespecialiseerde adviseur

  • Betrouwbaarheid:

Dé zekere factor voor overheidsprofessionals en publieke organisaties

Waarom Certus Groep?

Als toegewijde kennispartner van de overheid ligt onze kracht in het organiseren van wervingstraject op maat. Gepassioneerd en vakkundig begeleiden wij u graag met de invulling van essentiële posities binnen uw organisatie voor een optimale prestatie.

Over Certus Groep

Bas Auckel
Uw adviseur
Bas Auckel

Certificering

Kwaliteit staat bij Certus Groep centraal en is verweven in elk element van onze dienstverlening.

Meer weten

SNA
ISO
NEN
CRKBO
Certus Personeel