Over Certus Groep

Als organisatieadviesbureau vertalen wij de strategische visie van publieke organisaties naar mensgerichte oplossingen. Onze dienstverlening omvat persoonsbemiddeling, opleidingen, arbeidsmobiliteit en coaching. Certus Groep helpt professionals binnen het publieke domein optimaal te presteren.

Onze visie

Het werkveld van overheden is complex. In een snel veranderende digitale, diverse netwerksamenleving en een vaak versnipperd politiek landschap wordt er gewerkt aan grote maatschappelijke opgaven. De samenleving verwacht steeds meer van de overheid en haar ambtenaren. Binnen die context moet een ambtenaar zijn werk doen, zijn weg vinden en invulling geven aan meervoudige opgaven. Dit alles vraagt om een verbindende werkwijze van ambtenaren. In deze turbulente omgeving geloven wij juist in een initiatiefrijke overheid.​

De kracht van Certus Groep is dat we de context van de overheid en maatschappelijke opgaven doorvoelen. Als kennispartner achterhalen we de vraag achter de vraag en ontwikkelen we samen oplossingen gericht op strategische personeelsplanning.

Onze missie

We helpen overheden en maatschappelijke organisaties optimaal te presteren door het ontwikkelen van talent, het adviseren op strategische personeelsvraagstukken en het gericht versterken van de personeelsbezetting.

Certus Groep staat voor

 • Kwaliteit
  Dé kennispartner voor de overheid
 • Persoonlijk
  Van begin tot eind één betrokken adviseur
 • Samenwerken
  Professionals die integraal samenwerken
 • Kennis
  Voor elk domein een gespecialiseerde adviseur
 • Betrouwbaarheid
  Dé zekere factor voor overheidsprofessionals en publieke organisaties

Maak kennis met ons

Vestiging Rotterdam

Wijnhaven 3 U
3011 WG Rotterdam

Vestiging Utrecht

Nieuwegracht 6
3512 LP Utrecht

Vestiging Tilburg

Spoorlaan (Binnenkort) 
5038 CH Tilburg