Over Certus Groep

Als organisatieadviesbureau vertalen wij de strategische visie van publieke organisaties naar mensgerichte oplossingen. Onze dienstverlening omvat persoonsbemiddeling, opleidingen, arbeidsmobiliteit en coaching. Certus Groep helpt professionals binnen het publieke domein optimaal te presteren.

Onze visie

Certus Groep helpt mensen binnen het publieke domein optimaal te presteren.

Onze missie

In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert door maatschappelijke ontwikkelingen en politieke besluitvorming vertalen wij de strategische visie van publieke organisaties naar mensgerichte oplossingen. Dit doen wij door continu samen met onze overheidspartners diensten gericht op de actuele uitdagingen van de overheid te organiseren.

Ons verhaal

Certus Groep wordt in 2015 opgericht vanuit het historische Witte Huis in Rotterdam. Certus komt uit het Latijn en betekent zekerheid. Dit begrip past binnen onze bedrijfsfilosofie. Certus Groep is te allen tijde een zekere factor en innovatieve kennispartner voor de publieke sector. Wij geloven in unieke persoonlijkheden die hun krachten bundelen en zijn als organisatieadviesbureau toegewijd aan de overheid.

Verbinden binnen de overheid

In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert door maatschappelijke ontwikkelingen en politieke besluitvorming, trainen, coachen en verbinden wij mensen binnen de overheid. Het jaar 2015 is direct het startsein van een mooie groeiperiode en onze eerste buitenlandse gemeentebezoek is een jaar later een feit. Vanuit ons netwerk worden we uitgenodigd voor een inspirerend bezoek aan de gemeente Malaga en haar prachtige gemeentehuis. Andere inspirerende gemeentebezoeken leggen we uiteraard gewoon in Nederland af. Ons netwerk blijft groeien en levert waardevolle samenwerkingen op.

Naast dienstverlening op het gebied van personeelsbemiddeling, coaching en arbeidsmobiliteit ontwikkelt Certus Groep in 2018 in samenwerking met gemeenten een opleidingsprogramma dat inspeelt op de benodigde vaardigheden voor de ambtenaar van nu. Onze groei leidt in dat jaar bovendien tot de opening van een tweede vestiging in Amsterdam.

 

De Lerende Ambtenaar

In 2021 lanceert Certus Groep een digitale leeromgeving voor ambtenaren genaamd De Lerende Ambtenaar. We helpen overheidsprofessionals landelijk met actuele kennis opdoen en kennisdeling met behulp van interactieve leervormen.

Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste ontwikkelingen? Volg onze LinkedIn-pagina.

Certus Groep staat voor

 • Kwaliteit
  Dé kennispartner voor de overheid
 • Persoonlijk
  Van begin tot eind één betrokken adviseur
 • Samenwerken
  Professionals die integraal samenwerken
 • Kennis
  Voor elk domein een gespecialiseerde adviseur
 • Betrouwbaarheid
  Dé zekere factor voor overheidsprofessionals en publieke organisaties

Maak kennis met ons

Vestiging Rotterdam

Wijnhaven 3 U
3011 WG Rotterdam

Vestiging Utrecht

Nieuwegracht 6
Utrecht

Vestiging Tilburg

Fraterstraat 22
5041 DL Tilburg