Personeel

Werving & Selectie

In het Kort

Certus Groep helpt publieke organisaties optimaal te presteren. We staan u graag bij met de invulling van essentiële posities binnen uw organisatie. Elke gemeente heeft een eigen unieke visie, organisatiecultuur en lokale uitdagingen. Vanuit uw strategische uitdagingen organiseren wij een werving & selectietraject en voorzien wij u in uw kwalitatieve personeelsbehoefte. Certus Groep gelooft in proactieve overheidsprofessionals die klaarstaan voor de uitdagingen van de toekomst.

Werkwijze

Certus Groep organiseert het gehele werving & selectietraject voor uw organisatie. In persoonlijke gesprekken, met medewerkers van de gemeente, wordt de kwalitatieve personeelsbehoefte grondig uitgevraagd en worden uw organisatiedoelstellingen geanalyseerd. In overleg met de gemeente worden er concrete data afgestemd voor alle stappen in het traject tot aan het verwelkomen van uw gewenste versterking. Wij begeleiden u naar een duurzame arbeidsrelatie.

Begeleiding

Certus Groep staat voor een helder en transparant proces waarin kwaliteit, samenwerken en een persoonlijke benadering centraal staan. Voor iedere werving stellen wij intern een team samen welke bestaat uit een adviseur, een recruiter, marketing- en communicatieadviseur en een assessmentspsycholoog. Uw persoonlijk adviseur fungeert als aanspreekpunt tijdens het hele proces. We hechten daarbij waarde aan een transparant proces waarin wij u actief op de hoogte houden van de voortgang en heldere verwachtingen scheppen.

Resultaat

Uiteindelijk resulteert het werving & selectietraject in het vinden van de duurzame versterking. Na de afronding van het wervingstraject blijft Certus Groep betrokken en vinden er regelmatig evaluatie – en voortgangsgesprekken plaats met u en de aangenomen professional.

Sjoerd van Dam
Uw adviseur
Sjoerd van Dam