Vestiging Rotterdam

Certus Groep is gevestigd in het Rotterdamse icoon 'Het Witte Huis'. Dit prachtige monument, gebouwd in 1898 aan de altijd sfeervolle ‘Oude Haven’, was met zijn hoogte van 43 meter, de eerste wolkenkrabber van Europa. Op de zevende etage van dit karakteristieke gebouw, treft u Certus Groep. Hier bent u van harte welkom om in een inspirerende omgeving de sfeer van Certus Groep te proeven en te ontdekken welke mogelijkheden wij u kunnen bieden.

Wijnhaven 3 U 
3011 WG Rotterdam
088-0115000
info@certusgroep.nl

Locatie

Bereikbaarheid

Dankzij de ligging aan de Maasboulevard is ons kantoor uitstekend bereikbaar vanaf de A16, A13 en A20. Metro- en treinstation Rotterdam Blaak bevindt zich op 2 minuten loopafstand. Gratis parkeren is mogelijk in parkeergarage Blaakhaven. Het is noodzakelijk om minimaal een dag van te voren een parkeerplaats te reserveren. 

Parkeerinstructies

Vestiging Amsterdam

Certus Groep Amsterdam bevindt zich op vierde etage van het moderne Amsterdam Zuidoost in kantoorgebouw Apollo. Dit eigentijdse kantoorgebouw is één van de negen unieke gebouwen van het bruisende Plaza ArenA complex. U bent hier van harte welkom om in een inspirerende omgeving de sfeer van Certus Groep te proeven en te ontdekken welke mogelijkheden wij u kunnen bieden.


Herikerbergweg 7 
1101 CN Amsterdam 
088-0115000
info@certusgroep.nl

Locatie

Bereikbaarheid

Door de centrale ligging tussen de knooppunten van de A1 en de A2, de Ringweg A10 en de A9 is het kantoorgebouw Apollo goed bereikbaar. Metro -en treinstation Amsterdam Bijlmer liggen op 5 minuten loopafstand. Gratis parkeren is mogelijk in parkeergarage P10 Plaza Arena onder ons kantoorgebouw. U ontvangt van ons een uitrijkaart.

Parkeerinstructies

Vestiging Tilburg

Certus Groep is gevestigd in De Houtloods, van oorsprong gebouw 41. Dit is het oudste gebouw in de Spoorzone in Tilburg en is 2015 prachtig gerenoveerd naar ontwerp van Bedaux de Brouwer Architecten. Stichting de Houtloods transformeerde het karakteristieke pand tot een multifunctioneel gebouw met kantoor en horecafunctie. Hier bent u van harte welkom om in een inspirerende omgeving de sfeer van Certus Groep te proeven en te ontdekken welke mogelijkheden wij u kunnen bieden.

Fraterstraat 22
5041 DL Tilburg
088-0115000
info@certusgroep.nl

Locatie

Bereikbaarheid

De Spoorzone is uitstekend per openbaar vervoer bereikbaar via de noordzijde van Station Tilburg. Daar waar de lokale en regionale bussen hun vertrek- en eindpunt hebben aan de centrumzijde van het station.