Vestiging Rotterdam

Certus Groep is gevestigd in het Rotterdamse icoon 'Het Witte Huis'. Dit prachtige monument, gebouwd in 1898 aan de altijd sfeervolle ‘Oude Haven’, was met zijn hoogte van 43 meter, de eerste wolkenkrabber van Europa. Op de zevende etage van dit karakteristieke gebouw, treft u Certus Groep. Hier bent u van harte welkom om in een inspirerende omgeving de sfeer van Certus Groep te proeven en te ontdekken welke mogelijkheden wij u kunnen bieden.

Wijnhaven 3 U 
3011 WG Rotterdam
088-0115000
info@certusgroep.nl

Locatie

Bereikbaarheid

Dankzij de ligging aan de Maasboulevard is ons kantoor uitstekend bereikbaar vanaf de A16, A13 en A20. Metro- en treinstation Rotterdam Blaak bevindt zich op 2 minuten loopafstand. Gratis parkeren is mogelijk in parkeergarage Blaakhaven. Het is noodzakelijk om minimaal een dag van te voren een parkeerplaats te reserveren. 

Parkeerinstructies

Vestiging Utrecht

Certus Groep Utrecht bevindt zich op de tweede etage van het rijksmonumentale herenhuis aan de Nieuwegracht 6 in Utrecht. De binnenstad kenmerkt zich door de sfeervolle oude straten en grachten. U bent hier van harte welkom om in een inspirerende omgeving de sfeer van Certus Groep en opleidingstak De Lerende Ambtenaar te proeven en te ontdekken welke mogelijkheden wij u kunnen bieden.


Nieuwegracht 6 
3512LP Utrecht 
088-0115000
info@certusgroep.nl

Locatie

Bereikbaarheid

Het centraal station bevindt zich op een loopafstand van ruim 10 minuten en diverse busstations zijn op 5 minuten loopafstand gelegen. Parkeergarage Springweg (Strosteeg 83, Utrecht) bevindt zich op 5 minuten loopafstand. 

Vestiging Tilburg

Ons kantoor in Tilburg, gevestigd in een Rijksmonument Villa Joseph aan de Spoorlaan, wordt momenteel gerenoveerd en zal uiterlijk in het voorjaar van 2025 worden heropend. 

088-0115000
info@certusgroep.nl

 

Locatie

Bereikbaarheid

De Spoorzone is uitstekend per openbaar vervoer bereikbaar via de noordzijde van Station Tilburg. Daar waar de lokale en regionale bussen hun vertrek- en eindpunt hebben aan de centrumzijde van het station.