Personeel

 

In een uitdagende arbeidsmarkt die voortdurend verandert onder invloed van maatschappelijke ontwikkelingen en politieke besluitvorming, verbinden en begeleiden wij publieke organisaties en overheidsprofessionals binnen het sociaal- en fysiek domein en bestuur & organisatie. Certus Groep begeleidt u naar een duurzame arbeidsrelatie.

Bestuur & Directie

We versterken u vakkundig met invulling van posities op bestuurs-, directie- en managementniveau binnen uw organisatie. Uw sleutelposities vervuld met leiders die uw organisatie helpen impact te maken.

Werving & Selectie

Als specialist in werving en selectie is Certus Groep uw partner bij de invulling van essentiële posities binnen uw organisatie. Uw organisatiecultuur, visie en lokale uitdagingen vormen voor ons het vertrekpunt.

Interim

Certus Groep helpt u bij het arrangeren van een tijdelijke passende expert binnen uw organisatie. U kunt rekenen op een snelle kwalitatieve oplossing voor uw personeelsvraagstuk.

Traineeprogramma

In onze traineeprogramma’s leiden wij professionals op tot moderne ambtenaren met een integrale blik. In de programma’s wordt er een stevige basis gelegd voor een duurzame arbeidsrelatie binnen uw organisatie.

  • Kwaliteit:

Dé kennispartner voor de overheid

  • Persoonlijk:

Van begin tot eind één betrokken adviseur

  • Samenwerken:

Professionals die integraal samenwerken

  • Kennis:

Voor elk domein een gespecialiseerde adviseur

  • Betrouwbaarheid:

Dé zekere factor voor overheidsprofessionals en publieke organisaties

Waarom Certus Groep?

Als toegewijde kennispartner van de overheid ligt onze kracht in het organiseren van wervingstraject op maat. Gepassioneerd en vakkundig begeleiden wij u graag met de invulling van essentiële posities binnen uw organisatie voor een optimale prestatie.

Over Certus Groep

Bas Auckel
Uw adviseur
Bas Auckel

Certificering

Kwaliteit staat bij Certus Groep centraal en is verweven in elk element van onze dienstverlening.

Meer weten

SNA
ISO
NEN
CRKBO
Certus Personeel