Coaching

Certus Groep verbindt en begeleidt mensen binnen de overheid en helpt overheidsprofessionals binnen het publieke domein optimaal te presteren. Een van de meest bepalende factoren voor het optimaal presteren binnen de organisatie is het individu zelf. Mensen presteren beter wanneer ze inzichtelijk hebben waar hun kwaliteiten, talenten en ontwikkelpotentieel zit. In onze coachingprogramma’s hanteren wij een mensgerichte begeleiding met de focus op zelfsturing en nieuwe perspectieven.

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching is een persoonlijk ontwikkelingsproces waarbij uw loopbaanvraag centraal staat. Krijg meer inzicht in uw unieke kwaliteiten en ontwikkelpotentieel en maak bewuste keuzes die aansluiten bij u als professional.

Teamcoaching

Certus Groep ondersteunt de publieke sector bij coaching van zowel de teams als individuen om betere resultaten te realiseren. Versterk onderlinge relaties, ervaar meer werkgeluk en creëer succesvolle teams met een positieve feedback cultuur.

Intervisie

Certus Groep verzorgt intervisiebijeenkomsten op maat die begeleid worden door onze loopbaancoaches waarbij het uitwisselen van ervaringen en het leren van en met elkaar centraal staan.

  • Kwaliteit:

Dé kennispartner voor de overheid

  • Persoonlijk:

Van begin tot eind één betrokken adviseur

  • Samenwerken:

Professionals die integraal samenwerken

  • Kennis:

Voor elk domein een gespecialiseerde adviseur

  • Betrouwbaarheid:

Dé zekere factor voor overheidsprofessionals en publieke organisaties

Waarom Certus Groep?

Als toegewijde kennispartner van de overheid ligt onze kracht in het optimaal helpen presteren van mensen binnen het publieke domein. Gepassioneerd en mensgericht coachen wij professionals binnen de overheid waarbij zelfsturing en ontdekken van nieuwe perspectieven centraal staan.

Over Certus Groep

Amber Brouwer
Uw adviseur
Amber Brouwer

Certificering

Kwaliteit staat bij Certus Groep centraal en is verweven in elk element van onze dienstverlening.

Meer weten

SNA
ISO
NEN
CRKBO