Jan Schellevis
Trainer

Jan Schellevis

Trainer
“Ik ben een adviseur met passie voor het openbaar bestuur. Ik richt mij op de samenwerking met en tussen mensen, het proces en het resultaat”

Jan Schellevis heeft ruime ervaring met het werken bij gemeenten als gemeentesecretaris, afdelingshoofd, adviseur, raadslid en wethouder. Het beste komt hij tot zijn recht als er een andere weg moet worden ingeslagen. Dat kan zijn omdat er veranderingen nodig zijn omdat er nieuwe wetgeving komt of dat er stappen moeten worden gezet om de kwaliteit te verbeteren. Echter er kan ook een noodzaak tot financiële ombuiging zijn waardoor er met minder geld geprobeerd moet worden hetzelfde te blijven presteren. En na 2 gemeentelijke herindelingen en een ambtelijke fusie te hebben (be)geleid zijn grootschalige reorganisaties ook bekende werkzaamheden voor Jan. Samenwerking, vertrouwen geven en een praktische inslag hanteren zijn dan belangrijke uitgangspunten.

Jan richt zich daarnaast op het geven van trainingen, in bijzonder waar bestuurlijk/politieke advisering een belangrijke rol speelt, coaching van groepen en individuele medewerkers. Zijn doel is om organisaties en medewerkers te helpen met het bevorderen van werkplezier en goede prestaties. Dit doet Jan door optimaal gebruik te maken van de talenten en inzetbaarheid van  medewerkers met daarbij coachend stijl als ondersteuning. De door Jan gegeven training ‘Politieke sensitiviteit’ is reeds jaren een succes en kent vele deelnemers.

Jan Schellevis

Certificering

Kwaliteit staat bij Certus Groep centraal en is verweven in elk element van onze dienstverlening.

Meer weten

SNA
ISO
NEN
CRKBO

Vestiging Rotterdam

Wijnhaven 3 U
3011 WG Rotterdam

Vestiging Utrecht

Nieuwegracht 6
3512 LP Utrecht

Vestiging Tilburg

Spoorlaan (Binnenkort) 
5038 CH Tilburg