Cor Rademaker
Trainer

Cor Rademaker

Trainer
Cor is geïnteresseerd in hoe burgers en omgeving elkaar beïnvloeden en is een expert op het gebied van stedelijke ontwikkeling.

Cor Rademaker is altijd geïnteresseerd geweest induurzame, holistische en gebalanceerde sociaal-economische ontwikkeling van steden, sinds de jaren tachtig met zijn bedrijf Strateq. Door de jaren heen is hij betrokken geweest bij meer dan twee-derde deel van de stedelijke nieuwbouw en ontwikkeling in Nederland. Cor wordt vandaag gezien als een expert op het gebied van stedelijke ontwikkeling en werkt nauw samen met diverse universiteiten, zoals de Technische Universiteit Delft, de Rijks Universiteit Utrecht, University of North Carolina en de Haagse Hogeschool.

Cor is geïnteresseerd in hoe burgers en (stedelijke) omgeving elkaar beïnvloeden en studeerde daarom stadsplanologie, sociale geografie en bedrijfseconomie aan NHTV Tilburg, RijksUniversiteit Utrecht en Erasmus Universiteit Rotterdam. Cor is voorzitter van de Nederlandse Strategische AdviesGroep Smart Cities en is betrokken bij de EU SSCC-CG (Smart and Sustainable Cities and Communities Coordination Group).

Cor Rademaker

Certificering

Kwaliteit staat bij Certus Groep centraal en is verweven in elk element van onze dienstverlening.

Meer weten

SNA
ISO
NEN
CRKBO

Vestiging Rotterdam

Wijnhaven 3 U
3011 WG Rotterdam

Vestiging Utrecht

Nieuwegracht 6
3512 LP Utrecht

Vestiging Tilburg

Spoorlaan (Binnenkort) 
5038 CH Tilburg