Adviseur

Niels van Dam

Als Adviseur binnen het Fysiek Domein sta ik dagelijks in contact met overheidsprofessionals, waardoor ik diep inzicht heb in de uitdagingen en ontwikkelingen van deze sector.

Als adviseur binnen het Fysiek Domein heeft Niels dagelijks contact met publieke organisaties en de professionals die daar werkzaam zijn. Hij blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en uitdagingen in dit domein, dankzij zijn constante interactie met deze groep. Tijdens zijn bachelor Bedrijfskunde heeft Niels uitgebreid geleerd over organisatiestructuren, bedrijfsprocessen en hun onderlinge samenhang. Deze kennis past hij toe in zijn adviezen over strategische personeelsplanning.

Tijdens zijn studie werkte Niels ook als recruiter, wat hem vaardigheden gaf in het ontdekken van de ware drijfveren van werknemers. Hij is gespecialiseerd in het vertalen van deze inzichten naar concrete meerwaarde voor teams en organisaties. Zo helpt hij professionals optimaal te functioneren en draagt hij bij aan de maximale prestatie van de organisatie.

Niels van Dam

Certificering

Kwaliteit staat bij Certus Groep centraal en is verweven in elk element van onze dienstverlening.

Meer weten

SNA
ISO
NEN
CRKBO

Vestiging Rotterdam

Wijnhaven 3 U
3011 WG Rotterdam

Vestiging Utrecht

Nieuwegracht 6
3512 LP Utrecht

Vestiging Tilburg

Spoorlaan (Binnenkort) 
5038 CH Tilburg