Cor Rademaker

  • Trainer

Cor Rademaker is altijd geïnteresseerd geweest induurzame, holistische en gebalanceerde sociaal-economische ontwikkeling van steden, sinds de jaren tachtig met zijn bedrijf Strateq. Door de jaren heen is hij betrokken geweest bij meer dan twee-derde deel van de stedelijke nieuwbouw en ontwikkeling in Nederland. Cor wordt vandaag gezien als een expert op het gebied van stedelijke ontwikkeling en werkt nauw samen met diverse universiteiten, zoals de Technische Universiteit Delft, de Rijks Universiteit Utrecht, University of North Carolina en de Haagse Hogeschool.

Cor is geïnteresseerd in hoe burgers en (stedelijke) omgeving elkaar beïnvloeden en studeerde daarom stadsplanologie, sociale geografie en bedrijfseconomie aan NHTV Tilburg, RijksUniversiteit Utrecht en Erasmus Universiteit Rotterdam. Cor is voorzitter van de Nederlandse Strategische AdviesGroep Smart Cities en is betrokken bij de EU SSCC-CG (Smart and Sustainable Cities and Communities Coordination Group).

 

Uw carrière binnen de overheid

iconTeamVragenStaat uw ideale vacature er niet tussen en heeft u recentelijk meerdere jaren werkervaring opgedaan binnen de publieke sector? Een persoonlijk adviseur informeert u graag over onze mogelijkheden.

Kennismaken?

Vestiging Rotterdam

Certus Groep Rotterdam B.V. 
Wijnhaven 3 U 
3011 WG Rotterdam
Kvk: 54609232

088-0115000
info@certusgroep.nl
Bekijk alle contactgegevens

Vestiging Amsterdam

Certus Groep Amsterdam B.V. 
Herikerbergweg 7
1101 CN Amsterdam
Kvk: 72237899

088-0115000
info@certusgroep.nl
Bekijk alle contactgegevens