De zekerheid van Certus Groep

'Jouw carrière binnen de overheid' Bekijk de video

Talentenprogramma

Jouw carrière starten binnen de lokale overheid? Ontdek ons Talentenprogramma waarin je een (groei)functie bekleed bij een gemeente die past bij jouw persoonlijkheid. We gaan daarnaast intensief aan de slag met jouw ontwikkeling. Je volgt interactieve trainingen van ervaren overheidsspecialisten en adviseurs en hebt gedurende het gehele traject een eigen coach die voor je klaarstaat tijdens jouw eerste stappen binnen het publieke domein.

Tijdens ons programma volg je de volgende opleidingen:

 • Werken binnen het publieke domein
  Kennis maken met de wereld van de overheid
 • Integraal werken
  Specialisten die integraal samenwerken
 • De netwerkende ambtenaar
  Van buiten naar binnen werken
 • Persoonlijk leiderschap binnen het publieke domein
  Initiatiefrijke ambtenaar
 • Politiek-bestuurlijke sensitiviteit
  Omgevingsbewust en schakelen op meerdere niveaus

2handenCoaching

Mensgerichte begeleiding

Je krijgt een persoonlijke coach van Certus Groep die je gedurende het gehele traject begeleidt. Tijdens de persoonlijke coaching krijg je meer inzicht in persoonlijke gedragsindicatoren, persoonskenmerken, kerncompetenties, drijfveren en bijpassende arbeidsomstandigheden. We hanteren een mensgerichte begeleiding met de focus op zelfsturing en nieuwe perspectieven.

 

OpleidingOpleiding

Persoonlijke ontwikkeling

Certus Groep initieert interactieve trainingen en cursussen. Je gaat intensief aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en leert over essentiële vaardigheden binnen de overheid. Daarnaast organiseren we trainingen en cursussen aan de hand van je persoonlijke behoefte. Deze behoeften onderzoeken en bespreken we tijdens persoonlijke coaching sessies.

BoekKennis

Leren van ervaringsdeskundigen

Workshops van ervaren specialisten en adviseurs dragen bij aan jouw kennisniveau. Als kennispartner in de regio betrekt Certus Groep haar netwerk in jouw ontwikkeling. Je leert van ervaringsdeskundigen over actuele vraagstukken en wordt gestimuleerd om van elkaar te leren.Recente vacatures Traineeprogramma

Vacature zoeken

Verfijn zoekresultaat