Certus Groep

'Benieuwd naar hoe wij te werk gaan?' Bekijk de video

Toegewijd aan de overheid

In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert door maatschappelijke ontwikkelingen en politieke besluitvorming, adviseren, trainen en verbinden wij mensen is binnen de overheid. Als organisatieadviesbureau organiseren wij arbeidsmobiliteitstrajecten op maat. Onze dienstverlening omvat arbeidsbemiddeling, loopbaanbegeleiding, opleidingen en ons talentenprogramma. Certus Groep is dé kennispartner voor de overheid.

Certus Groep staat voor

 • Persoonlijk
  Van begin tot eind een betrokken contactpersoon
 • Kennis
  Voor elk domein een gespecialiseerde adviseur
 • Kwaliteit
  Verweven in elk element van onze dienstverlening
 • Betrouwbaarheid
  De zekere partner voor de publieke sector
 • Samenwerken
  Specialisten die integraal samenwerken

Persoonlijke ontwikkeling

Wij zijn een lerende organisatie. Presteren en leren zijn integraal met elkaar verbonden binnen Certus Groep. Je bekleedt een verantwoordelijke functie en werkt voortdurend aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Je volgt interne en externe trainingen gericht op de essentiële gebieden van ons vakgebied en ontplooit jouw unieke talenten.

Samenwerken

Certus Groep gelooft in unieke persoonlijkheden die hun krachten bundelen. Wij bestaan uit een groep toegewijde mensen die in het bezit zijn van de meest uiteenlopende kwaliteiten. Samen met overheidsinstellingen en overheidsspecialisten werken wij aan de maatschappelijke uitdagingen van de overheid.

Innovatie

Bij Certus Groep zijn we continu op zoek naar nieuwe ideeën en draag jij bij aan de groei van onze organisatie. Deel jouw unieke kwaliteiten met jouw collega’s en werk aan het optimaliseren en ontwikkelen van onze diensten en werkprocessen. Je investeert 5 tot 10 % van jouw werktijd in projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van Certus Groep.


Werken bij Certus Groep

Werken bij Certus Groep betekent het dagelijks in de praktijk brengen van je passie voor het publieke domein, arbeidsbemiddeling en loopbaanbegeleiding. Word jij onze nieuwe collega?