Vacatures
Nieuws

Start opleidingsprogramma Strategisch procesambtenaar

  • Publicatiedatum 24 juli 2023

Start opleidingsprogramma Strategisch procesambtenaar

Deze maand startte ons tweejarige opleidingsprogramma tot strategisch procesambtenaar. Gezien de veranderingen binnen de overheidssector, zijn de advies-, proces-, en netwerkvaardigheden van ambtenaren anno nu van cruciaal belang. Dit programma is daarom speciaal ontworpen om gemeenten te helpen aan adviseurs die in deze dynamische en veranderlijke context goed positie weten te pakken.

De deelnemers aan dit programma, van links naar rechts, zijn: Daan van Berk, Vitali J. van Elk, Shivano Raghoenathsingh, Sai-yung Ly en Julius Kort. Gedurende dit programma werken zij 32 tot 36 uur per week bij een publieke organisatie en volgen ze diverse opleidingen en workshops in samenwerking met Certus Groep en De Lerende Ambtenaar. Bovendien wordt hun begeleiding geboden door onze ervaren adviseurs. Dit stelt hen in staat om zowel op persoonlijk als professioneel vlak effectief te opereren bij hun nieuwe werkgever.

Het programma is tot stand gekomen door een samenwerkingsverband tussen overheidsorganisaties enerzijds en didactisch- en overheidsexperts anderzijds, met Certus Groep als strategisch partner. Het is specifiek ontworpen om adviseurs aan publieke organisaties te binden die in staat zijn om goed om te gaan met de complexiteit en veranderingen binnen het hedendaagse overheidslandschap. Gezien de opzet van het programma, dat aansluit bij de dagelijkse realiteit van ambtenaren en continu wordt afgestemd op de actualiteiten binnen de publieke sector, beschikken de adviseurs over een referentie- en handelingskader dat publieke organisaties duurzaam verrijkt.

Start opleidingsprogramma Strategisch procesambtenaar

Heeft u vragen?

Onze adviseurs helpen u graag met het beantwoorden van vragen en persoonlijk advies.

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

Certificering

Kwaliteit staat bij Certus Groep centraal en is verweven in elk element van onze dienstverlening.

Meer weten

SNA
ISO
NEN
CRKBO

Vestiging Rotterdam

Wijnhaven 3 U
3011 WG Rotterdam

Vestiging Utrecht

Nieuwegracht 6
3512 LP Utrecht

Vestiging Tilburg

Spoorlaan (Binnenkort) 
5038 CH Tilburg