Vacatures
Nieuws

Klimaatalliantie Duurzame Mobiliteit

  • Publicatiedatum 19 april 2023

Klimaatalliantie Duurzame Mobiliteit

Certus Groep is aangesloten bij de Klimaatalliantie Duurzame Mobiliteit, een samenwerking van bedrijven en organisaties toegewijd aan het creëren van een leefbare en bereikbare regio Rotterdam. Samen met 68 andere partners, die samen meer dan 100.000 medewerkers in de regio vertegenwoordigen, zetten we ons in voor het verduurzamen van woon-werk en zakelijk verkeer en hebben we als doel onze CO2-uitstoot in 2030 te halveren.

Er zijn talloze manieren om woon-werkverkeer en zakelijk verkeer te verduurzamen, waaronder thuiswerken, fietsen, e-bikes, e-scooters, deelvervoer, openbaar vervoer en elektrische auto's. Initiatiefnemer Gemeente Rotterdam en uitvoeringsorganisatie Zuid-Holland Bereikbaar ondersteunen werkgevers in hun duurzaamheidsinspanningen.

Het thema duurzaamheid wordt breed binnen onze organisatie gedragen, vestigingen bevinden zich binnen 5 minuten loopafstand van NS-stations en met de ontwikkeling van De Lerende Ambtenaar helpen we overheidsinstellingen tijd- en plaats onafhankelijk ontwikkelen en samenwerken.
Als partner van de Klimaatalliantie kijken we ernaar uit om samen met andere organisaties bij te dragen aan een leefbare en toegankelijke regio Rotterdam.

Klimaatalliantie Duurzame Mobiliteit

Heeft u vragen?

Onze adviseurs helpen u graag met het beantwoorden van vragen en persoonlijk advies.

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

Certificering

Kwaliteit staat bij Certus Groep centraal en is verweven in elk element van onze dienstverlening.

Meer weten

SNA
ISO
NEN
CRKBO

Vestiging Rotterdam

Wijnhaven 3 U
3011 WG Rotterdam

Vestiging Utrecht

Nieuwegracht 6
3512 LP Utrecht

Vestiging Tilburg

Spoorlaan (Binnenkort) 
5038 CH Tilburg