Vacatures
Nieuws

Adviesvaardigheden training met Rudie Heintjes

  • Publicatiedatum 24 juli 2023

Adviesvaardigheden training met Rudie Heintjes

Bij Certus Groep vinden we de voortdurende ontwikkeling van onze collega's van groot belang. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de effectiviteit van onze samenwerkingen, vooral met betrekking tot de grote uitdagingen die zich binnen het publieke domein voordoen. In dit licht hebben onze teamleden onlangs deelgenomen aan een training om hun adviesvaardigheden te verbeteren.  

Deze training werd gegeven door Rudie Heintjes, momenteel werkzaam als interim gemeentesecretaris bij de gemeente Voorne aan Zee. Naast zijn gemeentelijke functie, is Heintjes ook een gewaardeerd trainer bij De Lerende Ambtenaar.  

Erik Vlaswinkel, een van onze adviseurs, waardeerde de dynamische aanpak van Heintjes. Hij merkte op: "Rudie Heintjes weet gedurende de training adviesvaardigheden op enthousiaste en humoristische wijze de aandacht vast te houden door afwisseling van rollenspellen en informatiedeling. Over het vak adviseren zijn talloze boeken geschreven, het fijne van de training van Rudie is dat hij tot de kern van het onderwerp komt." 

Bij Certus Groep investeren we voortdurend in de ontwikkeling van onze medewerkers, omdat we geloven dat dit bijdraagt aan onze samenwerkingen met betrekking tot de grote opgaven die spelen binnen het publieke domein

Adviesvaardigheden training met Rudie Heintjes

Heeft u vragen?

Onze adviseurs helpen u graag met het beantwoorden van vragen en persoonlijk advies.

WhatsApp ons

WhatsApp contact binnen kantooruren

Certificering

Kwaliteit staat bij Certus Groep centraal en is verweven in elk element van onze dienstverlening.

Meer weten

SNA
ISO
NEN
CRKBO

Vestiging Rotterdam

Wijnhaven 3 U
3011 WG Rotterdam

Vestiging Utrecht

Nieuwegracht 6
3512 LP Utrecht

Vestiging Tilburg

Spoorlaan (Binnenkort) 
5038 CH Tilburg