Gemeente Lopik

Gemeente Lopik

We blikken kort terug met Marianne Dukers, afdelingshoofd Bedrijfsvoering bij gemeente Lopik, die erg te spreken is over de samenwerking met Certus Groep.

Certus Groep heeft de gemeente Lopik versterkt met drie professionals binnen schaarse vakgebieden. We blikken kort terug met Marianne Dukers, afdelingshoofd Bedrijfsvoering bij gemeente Lopik, die erg te spreken is over de samenwerking met Certus Groep. “Persoonlijke benadering van jullie organisatie sprak me erg aan en vond ik onderscheidend”, aldus Marianne.

SAMENWERKING MET CERTUSGROEP

“De samenwerking was vanaf het begin al meteen heel goed, er was een klik en ik voelde me als opdrachtgever gehoord. Dat vind ik in een samenwerking erg belangrijk. Persoonlijke benadering van jullie organisatie sprak me erg aan en vond ik echt wel onderscheidend. Ik heb met meerdere bureaus gesproken en daar onderscheiden jullie je erg in. Ik ben echt iemand die voor verbinding gaat en vanuit vertrouwen werkt. Het hielp ook wel dat jullie adviseur en ik beiden roots hebben liggen in Limburg (lacht)”.

DIGITAAL WERVEN

Uniek was dat we de sollicitatiegesprekken voor het eerst volledig digitaal hebben gevoerd en dat ging heel goed. Nu zijn we er inmiddels aan gewend, maar een eerste keer is het voor iedereen spannend. Voor mij als potentiële werkgever, voor Certus Groep en ook voor de kandidaat zelf. Wees gewoon jezelf zou mijn advies zijn. Ik heb laatst iemand aangenomen die in het buitenland verblijft. We zijn steeds meer gedigitaliseerd en ik heb hier goede ervaringen mee.”

SCHAARSE FUNCTIES

“We hadden drie functies uitstaan op het gebied van financiën en IT en dit zijn functies die in de markt schaars zijn. Het lukte onszelf niet om de juiste professionals te vinden. Belangrijk was ook om professionals te vinden die omarmen dat ze in een kleine organisatie komen te werken. Uiteindelijk is er een goede match gemaakt tussen de behoeften van de afdeling, bedrijfscultuur en de kandidaat zelf en heeft het geresulteerd tot een duurzame relatie. Ik ben blij met de mensen die ik heb aangenomen en de mensen zijn blij met hun posities”.

OVER GEMEENTE LOPIK

De gemeente Lopik ligt in het Groene Hart en telt ruim 14.000 inwoners, verspreid over negen kernen. De rivier de Lek, het weidse groene landschap en de dorpse kleinschaligheid bieden een aantrekkelijk woonklimaat, rust en ruimte. Het is goed werken voor de inwoners, organisaties en bedrijven in Lopik. Samen met ruim 120 collega’s laten ze zich elke dag inspireren door de wensen en ontwikkelingen in hun gemeente. De informele organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en medewerkers die veel verantwoordelijkheid dragen en invloed kunnen uitoefenen.

“Persoonlijke benadering van jullie organisatie sprak me erg aan en vond ik onderscheidend”, aldus Marianne.

Certificering

Kwaliteit staat bij Certus Groep centraal en is verweven in elk element van onze dienstverlening.

Meer weten

SNA
ISO
NEN
CRKBO

Vestiging Rotterdam

Wijnhaven 3 U
3011 WG Rotterdam

Vestiging Utrecht

Nieuwegracht 6
3512 LP Utrecht

Vestiging Tilburg

Spoorlaan (Binnenkort) 
5038 CH Tilburg