Maatwerk

Certus Groep expert overheid

Certus Groep is toegewijd aan de overheid. Als organisatieadviesbureau en kennispartner versterken wij publieke organisaties door opleidingstrajecten op maat te ontwikkelen en te organiseren. Gepassioneerd en vakkundig buigen we ons over uw opleidingsbehoeften en zorgen wij voor kennisoverdracht van experts en kennisborging binnen uw organisatie.

Behoefteanalyse

In een persoonlijk gesprek wordt een uitgebreide analyse van uw behoeften, de context van uw organisatie en de afdeling beschreven die de basis vormen voor een maatprogramma dat we aan u voorstellen.

Ervaren trainers op basis van behoefte

Certus Groep heeft een uitgebreid netwerk aan trainers. Dit zijn ambtenaren en ervaringsdeskundigen met expertise bij de meest uiteenlopende publieke organisaties. Vanuit uw behoefte selecteren wij passende trainers. Deze experts uit het werkveld nemen u tijdens onze opleidingstrajecten mee in actuele vraagstukken, praktijksituaties en trainingsmethodes. 

Programma op maat

Wij vinden het belangrijk dat we professionals en publieke organisaties vanuit hun specifieke behoefte opleiden en coachen. Vanuit de behoefteanalyse bepalen we met u welke thema’s uw aandacht vragen. We ontwikkelen een programma op maat waarin wij zorgdragen voor een aansprekende trainer met expertise binnen het thema.

Certus Groep heeft voor gemeente Borsele een ontwikkeltraject coachend en strategisch vermogen verzorgd en voor gemeente Nissewaard een opleidingsdag over van ‘buiten naar binnen’ en ‘van binnen naar buiten’ werken.

Kennisoverdracht en borging

Gerichte kennisoverdracht vanuit de persoonlijke behoefte van ambtenaren is het uitgangspunt van Certus Groep. Onze maatwerktrajecten vertalen wij naar uw praktijk. Met praktische opdrachten, veel onderlinge interactie en persoonlijke begeleiding zorgen wij ervoor dat leren en presteren tot zichtbare verandering leidt op persoonlijk- en organisatieniveau.

Manuel Spoel
Uw adviseur
Manuel Spoel

Certificering

Kwaliteit staat bij Certus Groep centraal en is verweven in elk element van onze dienstverlening.

Meer weten

SNA
ISO
NEN
CRKBO

Vestiging Rotterdam

Wijnhaven 3 U
3011 WG Rotterdam

Vestiging Utrecht

Nieuwegracht 6
3512 LP Utrecht

Vestiging Tilburg

Spoorlaan (Binnenkort) 
5038 CH Tilburg