Opleiden

Digitale leeromgeving

Ontdek de digitale leeromgeving

In de digitale leeromgeving van De Lerende Ambtenaar staat kennisontwikkeling en persoonlijke groei centraal. Kennis delen doen we samen met ambtenaren uit het hele land. De Lerende Ambtenaar bevat interactieve leervormen die u helpen om uw positie als ambtenaar nog krachtiger te vervullen. In het platform staan drie manieren van leren centraal: via videopodcasts, intervisie en digitale masterclasses. Met een eigen profiel werkt u continu aan uw persoonlijke ontwikkeling en blijft u op de hoogte van alle actualiteiten. De Lerende Ambtenaar stimuleert een leven lang leren.

Kennisvideo's

In videopodcasts delen ambtenaren en experts uit het publieke domein hun kennis en ervaringen. De themasessies stellen u in staat om waardevolle lessen en concrete adviezen van experts te ontvangen waar u in de praktijk direct mee aan de slag kunt. Ook kunt u deze borgen in uw persoonlijke profiel.

Intervisie

Leren van en met elkaar, daar draait intervisie om. De Lerende Ambtenaar biedt u de mogelijkheid om kennis te delen en te sparren over gerichte vraagstukken en knelpunten uit de eigen werksituatie. Zo profiteert u van de kennis en ervaring van andere overheidsprofessionals én kunt u zelf kennis delen of experts aandragen.

Manuel Spoel
Uw adviseur
Manuel Spoel

Waarom Lerende Ambtenaar?

  • Persoonlijk en interactief
  • Een leven lang leren
  • Landelijk kennis opdoen en delen
  • Verbinding overheidsprofessionals
  • Faciliteert modern werkgeverschap

Certificering

Kwaliteit staat bij Certus Groep centraal en is verweven in elk element van onze dienstverlening.

Meer weten

SNA
ISO
NEN
CRKBO

Vestiging Rotterdam

Wijnhaven 3 U
3011 WG Rotterdam

Vestiging Utrecht

Nieuwegracht 6
3512 LP Utrecht

Vestiging Tilburg

Spoorlaan (Binnenkort) 
5038 CH Tilburg