Opleiden

De Lerende Ambtenaar

Ontdek de digitale leeromgeving

De Lerende Ambtenaar is een digitale leeromgeving waarin kennisontwikkeling en persoonlijke groei centraal staan. Kennis delen doen we samen met ambtenaren uit het hele land. De Lerende Ambtenaar bevat interactieve leervormen die u helpen om uw positie als ambtenaar nog krachtiger te vervullen. In het platform staan drie manieren van leren centraal: via videopodcasts, intervisie en digitale masterclasses. Met een eigen profiel werkt u continu aan uw persoonlijke ontwikkeling en blijft u op de hoogte van alle actualiteiten. De Lerende Ambtenaar stimuleert een leven lang leren.

Themasessies

In videopodcasts delen ambtenaren en experts uit het publieke domein hun kennis en ervaringen. De themasessies stellen u in staat om waardevolle lessen en concrete adviezen van experts te ontvangen waar u in de praktijk direct mee aan de slag kunt. Ook kunt u deze borgen in uw persoonlijk profiel.

Intervisie

Leren van en met elkaar, daar draait intervisie om. De Lerende Ambtenaar biedt u de mogelijkheid om kennis te delen en te sparren over gerichte vraagstukken en knelpunten uit de eigen werksituatie. Zo profiteert u van de kennis en ervaring van andere overheidsprofessionals én kunt u zelf kennis delen of experts aandragen.

Interactieve actuele opleidingen

De masterclasses worden live verzorgd door overheidexperts uit het hele land en een breed pakket aan actuele thema’s komen voorbij. Daarnaast vinden de masterclasses in kleine groepen plaats waardoor er veel interactie mogelijk is. 

Kars Martin
Uw adviseur
Kars Martin

Waarom Lerende Ambtenaar?

  • Persoonlijk en interactief
  • Een leven lang leren
  • Landelijk kennis opdoen en delen
  • Verbinding overheidsprofessionals
  • Faciliteert modern werkgeverschap

Certificering

Kwaliteit staat bij Certus Groep centraal en is verweven in elk element van onze dienstverlening.

Meer weten

SNA
ISO
NEN
CRKBO

Vestiging Rotterdam

Wijnhaven 3 U
3011 WG Rotterdam

Vestiging Amsterdam

Herikerbergweg 7
1101 CN Amsterdam