Jacintha Pesulima
Tendermanager

Jacintha Pesulima

"Ik vind het belangrijk dat de belangen van onze relaties, die van onze overheidsspecialisten én die van ons in balans zijn. Dát is voor mij duurzaam partnerschap."

Als tendermanager is Jacintha strategisch, doelgericht en analyseert ze de vraag achter de vraag. Met onze inschrijvingen op aanbestedingen verbinden wij vraag en aanbod en creëren wij meerwaarde voor onze Opdrachtgevers.

Jacintha vormde op jonge leeftijd samen met haar zoon een één-ouder-gezin. De studie Pedagogiek aan de Radboud Universiteit (voorheen de Katholieke Universiteit Nijmegen) heeft zij hierdoor niet kunnen voltooien. Spijt heeft ze niet. ‘Het was hard werken, maar ik zou het zo weer doen.’ 

Jacintha zette haar eerste stappen op de arbeidsmarkt als financieel adviseur waarna zij al gauw in de koffiewereld belandde. Zij vervulde succesvol de functies van sales manager binnendienst en accountmanager. Klantcontact, zowel telefonisch als face tot face en het delen van haar saleservaring met collega’s geeft haar veel voldoening. Zo ook de uitdaging om Opdrachtgevers schriftelijk te overtuigen van de meerwaarde van Certus Groep. 

Jacintha Pesulima

Gerelateerde medewerkers

Jacintha Pesulima Elwin Spoel
Jacintha Pesulima Amber Brouwer
Jacintha Pesulima Loraine Setrokarijo
Jacintha Pesulima Celine Duijvestijn
Jacintha Pesulima Manuel Spoel
Jacintha Pesulima Ocyra Shewpersad

Certificering

Kwaliteit staat bij Certus Groep centraal en is verweven in elk element van onze dienstverlening.

Meer weten

SNA
ISO
NEN
CRKBO

Vestiging Rotterdam

Wijnhaven 3 U
3011 WG Rotterdam

Vestiging Amsterdam

Herikerbergweg 7
1101 CN Amsterdam

Vestiging Tilburg

Fraterstraat 22
5041 DL Tilburg