Nico Oudhof
Senior Adviseur

Nico Oudhof

“Vanuit mijn ervaringen als wethouder en directeur binnen het publieke domein heb deel ik graag mijn kennis aan mensen die ook bewust voor de overheid kiezen”

"Toegewijd aan de overheid", die zin typeert mij. Ik koos mijn studie Politicologie bewust te volgen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam omdat bestuurskunde daaraan gelieerd was. Heb altijd gewerkt voor het nut van het algemeen. Werd op mijn 25ste ongepland leidinggevende en merkte dat ik dat echt erg leuk vond om te doen. Leiding geven bij de overheid is anders dan leiding geven bij een beursgenoteerde organisatie, omdat aandeelhouders een andere beweegreden hebben dan de burgers in het algemeen van ons land. Ik geniet van het snijpunt van publiek en privaat, heb op de verschillende niveaus mijn sporen verdiend en vind het fijn om mijn ervaringen over te brengen op mensen die ook bewust voor de overheid kiezen.

Het werk bij Certus Groep draait om het verbinden van mensen en organisaties om zo samen sterker te worden. Bij Certus Groep verbind ik publieke organisatie bestuurders en directieleden. Ik weet hoe de hazen lopen op dat niveau en dat maakt het vinden van een goede verbinding eenvoudiger. Dat zelfde geldt voor het geven van bruikbare organisatieadviezen.

In het kader van de Opleiding Integraal Werken deel ik graag mijn kennis uit de praktijk. Positieve maar ook negatieve ervaringen, omdat ik denk dat je mensen meer kan leren door fouten te analyseren dan door successen te ontleden. Hierbij vind ik het belangrijk enige relativering en humor te gebruiken. Directeur bij het Rijk, een dag later wethouder bij een groeigemeente; het kan verkeren.  Wat dat betreft heb ik een hoop gezien en meegemaakt en daar laat ik anderen graag hun voordeel mee doen’.

Nico Oudhof

Gerelateerde medewerkers

Nico Oudhof Bas Auckel
Nico Oudhof Kars Martin
Nico Oudhof Koen Salet
Nico Oudhof Larissa Plantinga
Nico Oudhof Matthijs van Dam
Nico Oudhof Mieke Metz
Nico Oudhof Sjoerd van Dam
Nico Oudhof Rosanne van Engelen
Nico Oudhof Ocyra Shewpersad
Nico Oudhof Cindy van Eekelen

Certificering

Kwaliteit staat bij Certus Groep centraal en is verweven in elk element van onze dienstverlening.

Meer weten

SNA
ISO
NEN
CRKBO

Vestiging Rotterdam

Wijnhaven 3 U
3011 WG Rotterdam

Vestiging Amsterdam

Herikerbergweg 7
1101 CN Amsterdam