Opleiden

 

Om binnen onze veranderlijke informatie- en netwerksamenleving zo goed mogelijk te adviseren als ambtenaar is het van groot belang om kritisch te kijken naar én in verbinding te staan met de actualiteit. Het is daarom belangrijk dat we niet incidenteel, maar continu leren naast onze dagelijkse werkzaamheden. Certus Groep helpt mensen binnen het publieke domein optimaal te presteren. Onze leeroplossingen richten zich specifiek op de ambtenaar van nu.

Opleidingen

Als ambtenaar bevindt u zich constant in een maatschappelijk-politiek krachtenveld waar steeds weer nieuwe informatie dient te worden geleerd en te worden toegepast. Certus Groep versterkt u door praktijkgerichte actuele opleidingen te verzorgen die ingaan op de huidige behoeften van het publieke domein.

De Lerende Ambtenaar

De Lerende Ambtenaar is een digitale leeromgeving waarin kennisontwikkeling en persoonlijke groei centraal staan. Kennis delen doen we samen met ambtenaren uit het hele land. De Lerende Ambtenaar bevat interactieve leervormen die u helpen om uw positie als ambtenaar nog krachtiger te vervullen. Met een eigen profiel werkt u continu aan uw persoonlijke ontwikkeling en blijft u op de hoogte van alle actualiteiten.

Opleiden op maat

Certus Groep is toegewijd aan de overheid. Als kennispartner versterken wij publieke organisaties door opleidingstrajecten op maat te ontwikkelen en organiseren vanuit uw leer- en ontwikkelbehoefte. Gepassioneerd en vakkundig buigen we ons over uw opleidingsbehoeften en zorgen wij voor kennisoverdracht verzorgd door overheidsexperts en kennisborging binnen uw organisatie.

Politiek-bestuurlijke sensitiviteit

Politiek-bestuurlijke sensitiviteit

Certus Groep verzorgde de 4-daagse opleiding voor professionals van o.a. de gemeente Den Haag, Sociale Dienst Drechtsteden, de gemeente Rijswijk en de BAR-organisatie.
De Lerende Ambtenaar

De Lerende Ambtenaar

Ambtenaren leren interactief en in verbinding met ambtenaren uit het hele land met behulp van digitale leeromgeving De Lerende Ambtenaar.
  • Kwaliteit:

Dé kennispartner voor de overheid

  • Persoonlijk:

Van begin tot eind één betrokken adviseur

  • Samenwerken:

Professionals die integraal samenwerken

  • Kennis:

Voor elk domein een gespecialiseerde adviseur

  • Betrouwbaarheid:

Dé zekere factor voor overheidsprofessionals en publieke organisaties

Waarom Certus Groep?

Als toegewijde kennispartner van de overheid ligt onze kracht in het optimaal helpen presteren van mensen binnen het publieke domein. Het is daarom belangrijk dat we niet incidenteel, maar continu leren naast onze dagelijkse werkzaamheden. Onze leeroplossingen richten zich specifiek op de ambtenaar van nu.

Over Certus Groep

Koen Salet
Uw adviseur
Koen Salet

Certificering

Kwaliteit staat bij Certus Groep centraal en is verweven in elk element van onze dienstverlening.

Meer weten

SNA
ISO
NEN
CRKBO