Arbeidsmobiliteit

Persoonlijke Ontwikkeling

Bij de voorbereiding op een volgende carrièrestap is het waardevol om uw eigen kwaliteiten optimaal in te kunnen zetten. Door persoonlijk onderzoek krijgt u in deze module meer inzicht in eigen gedragsindicatoren, persoonskenmerken, kerncompetenties, persoonlijke drijfveren en de bijpassende arbeidsomstandigheden. Tijdens de module wordt er gebruik gemaakt van online assessments en staat een mensgerichte begeleiding met een focus op zelfsturing en nieuwe perspectieven centraal.

Thema's

  • Persoonlijk intakegesprek assessmentpsycholoog
  • Persoonlijkheidstesten
  • Persoonlijk advies

Intakegesprek

Tijdens een persoonlijk intakegesprek nemen we graag de tijd om u te leren kennen. Onze assessmentpsycholoog informeert u over het programma en in een verdiepend open gesprek komen de huidige werkomgeving, de werkzaamheden, het functioneren en persoonskenmerken aan bod. We stimuleren u om na te denken en zich te verdiepen in de vragen: ‘Wie ben ik?’, ‘Wat wil ik?’ en ‘Wat kan ik’?

Persoonlijk Onderzoek

Met behulp van persoonlijkheidstesten wordt er een objectief beeld geschetst over de manier waarop persoonlijkheid en motivatie het huidige en toekomstige gedrag en prestaties beïnvloeden.  
Samen met u onderzoeken we in welke mate persoonlijkheid en motivatie impact hebben op elkaar, op persoonlijk gedrag en op interactie vanuit de omgeving.

Persoonlijk Advies

Op basis van de persoonlijke gesprekken en de uitkomsten van het persoonsrapport zal, samen met een psycholoog, een persoonlijk en wetenschappelijk advies worden uitgebracht gericht op de functie en de organisatiecultuur die het best bij u past. Certus Groep adviseert werknemer en werkgever met betrekking tot het maken van een bewuste carrièrekeuze. De module wordt afgesloten met een evaluatiegesprek.

Begeleiding

U wordt tijdens deze module begeleid door een psycholoog.

Resultaat

U wordt tijdens deze module begeleid door een psycholoog.

Waarom Certus Groep?

Als toegewijde kennispartner van de overheid ligt onze kracht in het organiseren van arbeidsmobiliteitstrajecten op maat. Gepassioneerd en vakkundig verbinden en begeleiden wij mensen in arbeidsrelaties binnen de overheid. Want wij geloven in unieke persoonlijkheden en begeleiden u graag naar een passende werkomgeving.

Rosanne van Engelen
Uw adviseur
Rosanne van Engelen