Arbeidsmobiliteit

Al jaren begeleiden wij diverse arbeidsmobiliteit vraagstukken en helpen we gemeenten om duurzame inzetbaarheid van werknemers te stimuleren en meer flexibiliteit te creëren binnen de organisatie. Onze programma’s zijn specifiek afgestemd op uw organisatie en lokale uitdagingen. Certus Groep begeleidt u graag naar een nieuwe werkomgeving passend bij uw wensen en talenten.

Arbeidsmarkt

Leer in interactieve sessies over de belangrijkste elementen van bewegen op de arbeidsmarkt. We trainen hoe u zich door middel van persoonlijkheid, kennis en ervaring kan onderscheiden.
Lees meer

Interne Mobiliteit

In de module Interne Mobiliteit onderzoeken we samen met u en uw werknemer een concrete vervolgstap binnen uw organisatie.
Lees meer

Solliciteren

Persoonlijke begeleiding tijdens de uitstroom naar een nieuwe passende werkomgeving. Samen vergroten we uw netwerk en gaan we gericht aan de slag met een persoonlijk actieplan.
Lees meer

Persoonlijke ontwikkeling

Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Inzicht in gedragsindicatoren, persoonskenmerken, kerncompetenties, persoonlijke drijfveren en de bijpassende arbeidsomstandigheden.
Lees meer
  • Kwaliteit: Dé kennispartner voor de overheid
  • Persoonlijk: Van begin tot eind één betrokken adviseur
  • Samenwerken: Professionals die integraal samenwerken
  • Kennis: Voor elk domein een gespecialiseerde adviseur
  • Betrouwbaarheid: Dé zekere factor voor overheidsprofessionals en publieke organisaties
Rosanne van Engelen
Uw adviseur
Rosanne van Engelen

Op zoek naar trainees binnen andere vakgebieden? Neem contact op voor een adviesgesprek! Wij treden graag in gesprek over het organiseren van een traineeprogramma op maat. 

Waarom Certus Groep?

Als toegewijde kennispartner van de overheid ligt onze kracht in het organiseren van arbeidsmobiliteitstrajecten op maat. Gepassioneerd en vakkundig verbinden en begeleiden wij mensen in arbeidsrelaties binnen de overheid. Want wij geloven in unieke persoonlijkheden en begeleiden u graag naar een passende werkomgeving.