Arbeidsmobiliteit

 

Al jaren begeleiden wij diverse arbeidsmobiliteit vraagstukken en helpen we gemeenten om duurzame inzetbaarheid van werknemers te stimuleren en meer flexibiliteit te creëren binnen de organisatie. Onze programma’s zijn specifiek afgestemd op uw organisatie en lokale uitdagingen. Certus Groep begeleidt u graag naar een nieuwe werkomgeving passend bij uw wensen en talenten.

Arbeidsmarkt

Leer in interactieve sessies over de belangrijkste elementen van bewegen op de arbeidsmarkt. We trainen hoe u zich door middel van persoonlijkheid, kennis en ervaring kan onderscheiden.

Interne mobiliteit

In de module Interne Mobiliteit onderzoeken we samen met u en uw werknemer een concrete vervolgstap binnen uw organisatie.

Externe Mobiliteit

Persoonlijke begeleiding tijdens de uitstroom naar een nieuwe passende werkomgeving. Samen vergroten we uw netwerk en gaan we gericht aan de slag met een persoonlijk actieplan.

Persoonlijke Ontwikkeling

Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Inzicht in gedragsindicatoren, persoonskenmerken, kerncompetenties, persoonlijke drijfveren en de bijpassende arbeidsomstandigheden.

  • Kwaliteit:

Dé kennispartner voor de overheid

  • Persoonlijk:

Van begin tot eind één betrokken adviseur

  • Samenwerken:

Professionals die integraal samenwerken

  • Kennis:

Voor elk domein een gespecialiseerde adviseur

  • Betrouwbaarheid:

Dé zekere factor voor overheidsprofessionals en publieke organisaties

Waarom Certus Groep?

Als toegewijde kennispartner van de overheid ligt onze kracht in het organiseren van wervingstraject op maat. Gepassioneerd en vakkundig begeleiden wij u graag met de invulling van essentiële posities binnen uw organisatie voor een optimale prestatie.

Over Certus Groep

Bas Auckel
Uw adviseur
Bas Auckel

Certificering

Kwaliteit staat bij Certus Groep centraal en is verweven in elk element van onze dienstverlening.

Meer weten

SNA
ISO
NEN
CRKBO
Certus Personeel