Beleidsadviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 36 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • Dienstverband Detavast
  • Regio Zuid-Holland
  • Salarisindicatie Tussen € 2795,- en € 5984,-
  • Vacaturenummer 698

Over de functie

Samen met collega’s bent u verantwoordelijk voor de ruimtelijke plannen binnen de gemeente. Wekelijks overlegt u met verschillende wettelijke overlegpartners, waarbij een beroep wordt gedaan op uw inhoudelijke expertise en netwerk- en adviesvaardigheden. U bent op de hoogte van regionale ontwikkelingen en samenwerkingen, en bent in staat om de vertaalslag van buiten naar binnen te maken. Daarnaast schrijft u beleid op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling.

De functievereisten

Net zoals elke andere ambtenaar, ben u integer, maatschappelijk betrokken en politiek sensitief. Maar als Beleidsadviseur met een afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau in de richting van Ruimtelijke Ordening of Planologie, brengt u bovendien een 5 status mee:

* Analytisch denken & Abstraheren U heeft een sterk analytisch vermogen. U herkent snel de kern van een probleem én weet hierin oplossingen te vinden.

** Coöpereren Op een effectieve manier samenwerken doet u niet alleen met uw eigen collega’s, maar ook met wethouders en verschillende externe partijen.

*** Verbinden U bent van nature een echte verbinder. Contact leggen met collega’s door alle lagen van de organisatie en met externe partijen is voor u vanzelfsprekend.

**** Stressbestendig Onder druk presteert u het beste. U laat zich niet snel van uw stuk brengen door een harde deadline of last minute wijzigingen.

***** Resultaatgericht Een eigenschap die steeds belangrijker is voor de moderne ambtenaar. De resultaten van uw werkzaamheden staan bij u altijd voorop.

Over de organisatie

Certus Groep is kennispartner voor de publieke sector. Sinds 2009 verbinden wij overheidsspecialisten en publieke organisaties binnen het fysiek domein, sociaal domein en bestuur & organisatie. Onze kracht ligt in het organiseren van arbeidsmobiliteitstrajecten op maat. In opdracht van diverse gemeenten in de provincie Zuid-Holland heeft Certus Groep meerdere functies Beleidsmedewerkers Ruimte Ontwikkeling op verschillende niveaus beschikbaar.

Het aanbod

  • €2795,- tot €5984,- (schaal 10-13) salaris bruto per maand op basis van 36 uur per week.
  • Uitzicht op een vast dienstverband.
  • Uitdagende functie van 28 of 36 uur per week.
  • Ook zelfstandigen nodigen we uit om te solliciteren.
Vacature doorsturen
 
Deel via social: