Coördinator Ingenieursbureau

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 36 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Functietype Vast
 • Regio Zierikzee
 • Salarisindicatie Tussen € 3561,- en € 5169,-
 • Vacaturenummer 1827

Over de functie

 • Als Coördinator Ingenieursbureau ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het cluster. Je bent de ‘linking pin’ tussen het cluster, en de overige afdelingsonderdelen en de andere afdelingen.
 • Je geeft coachend leiding aan 20 vakspecialisten van Infra (civiel- en cultuurtechniek) en CBG (gebouwenbeheer). Hierbij stuur je zowel op inhoud als op processen en je weet mensen te enthousiasmeren. 
 • Je bent sparringpartner voor het team en denkt vanuit een breed perspectief mee in vaktechnische én algemene vraagstukken. Daarnaast breng je structuur aan en help je mensen verder in persoonlijke ontwikkeling.
 • Samen met het afdelingshoofd zet je de koers voor het cluster verder uit. En als lid van het MT-OW draag je bij aan de ontwikkeling van de afdeling. 
 • Je draagt zorg voor de planning en afstemming van taken en stuurt op het op peil houden van kwaliteit en kwantiteit. 
 • Je weet wat er speelt in de organisatie en je weet de weg binnen de politiek bestuurlijke context, onder andere voorzitten van het portefeuillehoudersoverleg. 

De functievereisten

 • Je beschikt over een afgeronde hbo- of wo opleiding op een voor de functie toepasselijk gebied.
 • Je bent in staat intern én extern verbinding te leggen en krijgt energie van het opbouwen en onderhouden van een netwerk.
 • Je weet de verbinding tussen de verschillende taakvelden in het cluster en de afdeling te leggen.
 • Je hebt taak- en mensgerichte leidinggevende competenties. Je bent een verbinder en in staat om op een coachende wijze vertrouwen te geven aan het team.

Over de organisatie

De gemeente Schouwen-Duiveland is een gastvrij Zeeuws eiland waar de dynamiek van water, land, natuur en cultuur mensen inspireert en verbindt. De gemeente telt circa 34.000 inwoners en is volop in ontwikkeling. Het gemeentebestuur van Schouwen-Duiveland werkt op professionele wijze samen met de medewerkers van de gemeentelijke organisatie om zodoende samen met inwoners, ondernemers, partners en gasten het woon, werk- en verblijfsklimaat te behouden en te versterken. 

De gemeente Schouwen-Duiveland kent een ambtelijke organisatie met korte lijnen, hoge ambities en een groot loyaliteitsgevoel. De organisatie bestaat uit vijf afdelingen: Bedrijfsvoering 1, Bedrijfsvoering 2, Openbare Werken, Ruimte & Milieu en Wonen, Werken, Leven. Als Coördinator Ingenieursbureau kom je terecht binnen de afdeling Openbare Werken waar circa 130 mensen werkzaam zijn.

Het cluster Ingenieursbureau bestaat uit circa 20 vakspecialisten die gezamenlijk zorgdragen voor de ontwikkeling, inrichting, beheer en onderhoud van onze infrastructuur, openbare ruimte en gebouwen. Naast deze taakvelden zorgt de afdeling voor het dagelijks onderhoud van de openbare ruimte, de inzameling en afzet van afvalstoffen en het toezicht en handhaving op onze wet- en regelgeving. Als Coördinator Ingenieursbureau leg je de verbinding tussen deze verschillende taakvelden in het cluster en de afdeling en ook tussen afdelingen (met name Ruimte & Milieu).

Het aanbod

De functie biedt de mogelijkheid om je kennis en ervaring te benutten op zowel inhoudelijk als leidinggevend vlak binnen een enthousiast team. De gemeente Schouwen-Duiveland investeert daarbij in de opleiding en ontwikkeling van medewerkers. 

De functie is ingedeeld in gemeenteschaal 11 (max €5.169,- bruto obv 36 uur per week – peildatum 1 oktober 2020). Verder biedt de gemeente Schouwen-Duiveland uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof, een woon-werkverkeer- en dienstreizenvergoeding en flexibele werktijden. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar voor 32 - 36 uur per week. Bij goed functioneren is de intentie om een vast dienstverband met elkaar aan te gaan.

Naast je salaris krijg je een vrij besteedbaar budget bij de gemeente Schouwen-Duiveland, een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17.05 % van je bruto jaarsalaris. Je krijgt hierdoor meer keuzevrijheid en zeggenschap over je geld. Je bepaalt zelf wat het beste past bij je levensfase en persoonlijke wensen en doelen.

Deel via social:
Vacature doorsturen