Projectleider Civiele Techniek

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 36 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Functietype Vast
 • Regio Zwijndrecht
 • Salarisindicatie Tussen € 3561,- en € 5169,-
 • Vacaturenummer 1650

Over de functie

 • Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor integrale projecten op civieltechnisch vlak in zowel de plan-, voorbereidings- als uitvoeringsfase.
 • Je geeft leiding aan grote wijkgerichte rioolvervangingsprojecten.
 • Vanuit je rol ben je tevens verantwoordelijk voor het centrumproject Veerplein. Hierin wordt een aantrekkelijk en groen verblijfsgebied gerealiseerd voor bezoekers, bewoners en ondernemers, gecombineerd met het herstel en ophoging van de bestaande kade.
 • Binnen de projecten draag je zorg voor de voortgang, kwaliteit, communicatie en financiën. Je werkt hierin nauw samen met zowel interne- als externe partners en krijgt daarbij de ruimte om zelf vorm te geven aan de projecten.

De functievereisten

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op het gebied van Civiele Techniek of een ander toepasselijk gebied.
 • Binnen het vakgebied beschik je over minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent een sterke procesmanager en beschikt daarbij over kennis van bestekadministratie, RAW-systematiek, UAV en UAC-GC.
 • Als persoon ligt je kracht in je verbindende vaardigheden. Je bent communicatief vaardig en schakelt makkelijk met bewoners, collega’s en wethouder.

Over de organisatie

De gemeente Zwijndrecht is een ambitieuze gemeente die de samenwerking met bewoners, ondernemers en maatschappelijke partners stimuleert. De kennis, kunde en initiatieven van haar inwoners en partners worden gezien als belangrijke bouwstenen voor de doorontwikkeling van de organisatie. De gemeente Zwijndrecht telt circa 45.000 inwoners en kenmerkt zich door een sterk stedelijk karakter met daarnaast een open buitengebied, brede rivieren, mooie landschappen en een authentieke dorpskern: Heerjansdam.

De gemeentelijke organisatie kenmerkt zich door een platte structuur en een informele en open cultuur. Een prettige werksfeer, vakmanschap en resultaat staan hierin centraal. De kracht van de medewerkers vormt de basis voor het realiseren van de gemeentelijke opgaven. Talentontwikkeling is dan ook een belangrijke pijler binnen de organisatie. Als Projectleider Civiele Techniek werk je binnen het team Beheer Openbare Ruimte. Dit team vormt met de teams Projecten, Vastgoed, Accommodaties en begraafplaatsen en Uitvoering de afdeling Realisatie (circa 91 medewerkers).

Het team Beheer Openbare Ruimte bestaat uit circa 27 vakspecialisten die verantwoordelijk zijn voor het integrale beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Onder het team vallen de clusters Techniek, Leefbaarheid en een fors investeringsprogramma waarin diverse integrale projecten zijn opgenomen.

Het aanbod

De functie is ingedeeld in gemeenteschaal 11 (max €5.159,- bruto obv 36 uur per week – peildatum 1 oktober 2020). De gemeente Zwijndrecht staat ook open voor talenten met relevante ervaring. Een aanloopschaal behoort dan tot de mogelijkheden.

Naast je salaris krijg je een vrij besteedbaar budget bij de gemeente Zwijndrecht, een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17.05 % van je bruto jaarsalaris. Je krijgt hierdoor meer keuzevrijheid en zeggenschap over je geld. Je bepaalt zelf wat het beste past bij je levensfase en persoonlijke wensen. Dit budget kun je inzetten voor bijvoorbeeld extra vrije dagen, een opleiding of de aanschaf van een nieuwe fiets.

Verder biedt de gemeente Zwijndrecht uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: flexibele werktijden, reiskostenvergoeding, opname in het ABP-pensioenfonds en studiefaciliteiten. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar voor 36 uur per week. Bij goed functioneren is de intentie om een vast dienstverband met elkaar aan te gaan.

Vacature doorsturen
 
Deel via social: