Adviseur Maatschappelijk Vastgoed

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 36 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Vast
 • Regio Bodegraven
 • Salarisindicatie Tussen € 3491,- en € 5067,-
 • Vacaturenummer 1469

Over de functie

 • Als Adviseur Maatschappelijk Vastgoed bent u verantwoordelijk voor het vertalen van ontwikkelingen in de lokale vastgoedmarkt naar het gemeentelijk vastgoedbeleid. 
 • U draagt zorg voor alle strategische activiteiten die gericht zijn op (lange termijn) sturing en optimalisatie van vraag en aanbod van vastgoed (portefeuillesturing). U bent verantwoordelijk voor de gehele vastgoedportefeuille. 
 • Voorts pakt u  diverse coördinerende taken op. Zo bent u verantwoordelijk voor visieontwikkeling ten aanzien van duurzaamheid en in relatie tot sport en sociaal beleid, levert u een bijdrage aan de Planning en Control cyclus en geeft inhoudelijke sturing aan verhuur- en verkooptrajecten.
 • U onderhoudt en verstevigt contacten met uiteenlopende stakeholders en benut subsidiemogelijkheden.  
 • U adviseert het Bestuur over de strategie en mogelijke aanpassingen in het beleid. 

De functievereisten

 • U heeft minimaal een afgeronde hbo-opleiding
 • Op het gebied van Vastgoed beschikt u over de nodige kennis en ervaring
 • U staat in uw kracht als verbinder en heeft een goed ontwikkeld gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen
 • Resultaatgerichtheid is tekenend voor u net als sensitiviteit voor de omgeving en belangen van derden

Over de organisatie

Binnen de gemeente kennen ze geen afdelingen, geen leidinggevenden en geen functies. De gemeente werkt vanuit wisselende rollen zelfsturend samen aan de opgaven zoals die vanuit de samenleving naar de gemeente toe komen. Hierdoor is de gemeente beter in staat om de organisatie en werkwijze af te stemmen op wat de samenleving van ze vraagt en op hoe deze vragen veranderen. De toegevoegde waarde vertaalt zich meer in werken mét de inwoners in plaats van vóór de inwoners. De gemeente ervaart dat ze door deze manier van werken en organiseren meer gebruik kunnen maken van alle kwaliteiten van de medewerkers. De cultuur binnen de organisatie kenmerkt zich door veel ruimte voor medewerkers (eigenaarschap), een informele sfeer en korte lijnen. U staat in nauw contact met het bestuur en politiek. 

U vormt samen met de Gebouwenbeheerder, de Accounthouder en de Projectleider/Strategisch Adviseur de kern van een regieteam. In nauwe samenwerking met de Accounthouder Sport en Maatschappelijk Vastgoed werkt u aan beleidsmatige doelstellingen rondom gebruik en de gebruikers enerzijds en op kosten efficiency anderzijds. Een belangrijker sparringspartner voor u is de Duurzaamheidscoördinator. U heeft een spilfunctie met betrekking tot strategische vragen over welk vastgoed de gemeente dient te verwerven, behouden, af te stoten of te moderniseren. In overleg met uw team en partners anticipeert op u nieuwe ontwikkelingen zoals verduurzaming, energiebeheer en demografische tendensen. 


Het aanbod

De functie is voor gemiddeld 36 uur per week. Verder is de functie ingekaderd op basis van uw ervaring (max. €5.756,- o.b.v. 36 uur). Het gaat om een vast dienstverband. U komt te werken binnen een actieorganisatie waar er sprake is van zelfsturing en dus nauwelijks hiërarchie. U heeft alle ruimte om zo goed mogelijk 'van buiten naar binnen werken'' in de praktijk te brengen. Op basis van uw eigen talenten en aspiraties wordt u gestimuleerd uzelf verder te ontwikkelen en kunt u invulling geven aan behoeftes die spelen binnen de gemeenten. 

Door het Individueel Keuze Budget (17,05% van het bruto jaarsalaris) heeft u maandelijks de beschikking over een deel van uw vakantiegeld en eindejaarsuitkering. U kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van extra verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door de gemeente betaald. De werktijden zijn bij gemeente Bodegraven-Reeuwijk flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden.

Vacature doorsturen
 
Deel via social: