Laura van den Ouden

  • Trainer

Mijn drijfveer is ervoor te zorgen dat organisaties voortdurend klantgericht en innovatief blijven. Ik help hen hierbij door binnen organisaties leren professioneel in te richten. Mijn specialisme is het ontwikkelen, bouwen en implementeren van academies: leerhuizen voor organisaties voor teams of al hun medewerkers. Voortdurend ontwikkelen is in mijn ogen tegenwoordig geen ‘nice to have’ meer maar een ‘need to have’. Door NOBTRA ben ik verkozen tot Trainer van het Jaar 2018/2019 en 2019/2020.

Ik werk bij Certus Groep mee aan het ontwikkelen van opleidingen voor de ambtenaar van de toekomst, waar onderwerpen als integraal werken, politiekbestuurdelijke sensitiviteit en netwerken centraal staan. We werken met een projectteam om deze opleiding didactisch op te zetten, met de nieuwste literatuur en echt praktijkgericht. Zodat nieuwe ambtenaren, zowel jonge startende ambtenaren als ambtenaren die bij willen blijven in hun vak, meteen het geleerde de volgende dag kunnen toepassen in hun werk.

 

Uw carrière binnen de overheid

iconTeamVragenStaat uw ideale vacature er niet tussen en heeft u recentelijk meerdere jaren werkervaring opgedaan binnen de publieke sector? Een persoonlijk adviseur informeert u graag over onze mogelijkheden.

Kennismaken?

Vestiging Rotterdam

Certus Groep Rotterdam B.V. 
Wijnhaven 3 U 
3011 WG Rotterdam
Kvk: 54609232

088-0115000
info@certusgroep.nl
Bekijk alle contactgegevens

Vestiging Amsterdam

Certus Groep Amsterdam B.V. 
Herikerbergweg 7
1101 CN Amsterdam
Kvk: 72237899

088-0115000
info@certusgroep.nl
Bekijk alle contactgegevens