Nico Oudhof

  • Trainer

‘’Toegewijd aan de overheid’’; ik had die zin graag zelf willen bedenken, want dat typeert mij. Ik koos mijn studie Politicologie bewust te volgen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam omdat bestuurskunde daaraan gelieerd was indertijd. Heb altijd gewerkt voor het nut van het algemeen. Werd op mijn 25ste ongepland leidinggevende en merkte dat ik dat echt erg leuk vond om te doen. Leiding geven bij de overheid is anders dan leiding geven bij een beursgenoteerde organisatie, omdat aandeelhouders een andere beweegreden hebben dan de burgers in het algemeen van ons land. Geniet van het snijpunt van publiek en privaat, heb op de verschillende niveaus mijn sporen verdiend, popel om mijn ervaringen over te brengen aan mensen die ook bewust voor de overheid kiezen.

In het kader van de Opleiding Integraal Werken deel ik graag mijn kennis uit de praktijk. In het bijzonder wil ik het met u hebben over het belang van effectieve samenwerking in de breedste zin van het woord, klantgerichtheid en mediation. Juist vertel ik graag over wat er allemaal fout gaat of is gegaan, omdat ik denk dat je mensen meer kan leren door fouten te analyseren dan door successen te ontleden. Hierbij vind ik het belangrijk enige relativering en humor te gebruiken. Directeur bij het Rijk, een dag later wethouder bij een groeigemeente; wat dat betreft heb ik een hoop gezien en meegemaakt. Hier vertel ik graag over bijvoorbeeld op de Haagse Hogeschool, maar natuurlijk ook aan u.

Recente vacatures

Uw carrière binnen de overheid

iconTeamVragenStaat uw ideale vacature er niet tussen en heeft u recentelijk meerdere jaren werkervaring opgedaan binnen de publieke sector? Een persoonlijk adviseur informeert u graag over onze mogelijkheden.

Kennismaken?

Vestiging Rotterdam

Certus Groep Rotterdam B.V. 
Wijnhaven 3 U 
3011 WG Rotterdam
Kvk: 54609232

088-0115000
info@certusgroep.nl
Bekijk alle contactgegevens

Vestiging Amsterdam

Certus Groep Amsterdam B.V. 
Herikerbergweg 7
1101 CN Amsterdam
Kvk: 72237899

088-0115000
info@certusgroep.nl
Bekijk alle contactgegevens