Didactiek

Overheidsspecialisten die bij Certus Groep een opleiding volgen, krijgen meer dan leren en ervaren. Mensen groeien en veranderen daardoor dus ook. Dat is onze belofte. Hoe maken wij dit waar? Wat is onze werkwijze en onze visie op leren? Wij werken in onze opleidingen op de volgende zes manieren aan persoonlijke ontwikkeling.

Opleidingen

Onze visie op leren

 • Praktijkgericht
  Een opleiding is meer dan informatieoverdracht. Wij vertalen kennis naar uw praktijk. Met praktische herkenbare opdrachten en persoonlijke begeleiding zorgen wij dat leren en presteren tot zichtbare verandering leidt.
 • Persoonlijk
  De trainer is ook de persoonlijke coach. Tijdens de opleidingen gaan zij samen aan de slag aan de hand van de werkomgeving en leerdoelen van de cursisten. Praktisch, helder en doelgericht. In het leertraject staan maatwerk en persoonlijke aandacht centraal.
 • Leerstijl
  Wij begrijpen dat iedereen een eigen leerstijl heeft. Wij houden rekening met deze leerstijlen door een gevarieerd pakket aan op maat gesneden opdrachten voor de publieke sector aan te bieden. Men wordt uitgedaagd om op verschillende manieren te kijken naar een vraagstuk uit hun werkveld.
 • Professioneel
  Wij hebben een uitgebreid netwerk aan adviseurs en trainers. Dit zijn ambtenaren met ervaringen bij zowel grote als keine gemeenten en ervaren trainers die specialisten zijn binnen hun vakgebied. Tijdens de opleidingen behandelen zij actuele vraagstukken en praktijks praktijksituaties.
 • Plezier
  Wij geloven in de kracht van werkplezier en samen ervaringen opdoen. Wij onderzoeken dan ook graag waar de kwaliteiten van overheidsspecialisten liggen. Wij zorgen voor een veilig en ontspannen leerklimaat en dagen cursisten uit om op zoek te gaan naar talen, creativiteit en het plezier in het werk als ambtenaar.
 • Samen
  Samen leren mensen sneller en beter. Dit geldt ook voor leren op de werkvloer. Daarom is er veel interactie met medecursisten en adviseurs en is er veel ruimte voor reflectie tijdens de opleiding. Ook de betrokkenheid van collega's en leidinggevenden levert veel waarde op in het leertraject.

Vestiging Rotterdam

Certus Groep Rotterdam B.V. 
Wijnhaven 3 U 
3011 WG Rotterdam
Kvk: 54609232

088-0115000
info@certusgroep.nl
Bekijk alle contactgegevens

Vestiging Amsterdam

Certus Groep Amsterdam B.V. 
Herikerbergweg 7
1101 CN Amsterdam
Kvk: 72237899

088-0115000
info@certusgroep.nl
Bekijk alle contactgegevens