Charlotte van den Boogaart

Als Adviseur Fysiek Domein verbindt Charlotte overheidsspecialisten en gemeenten. Zij adviseert overheidsspecialisten en gemeenten over passende HR-vraagstukken. Een persoonlijke benadering staat hierbij centraal. Charlotte werkt graag met mensen en met name het begeleiden en adviseren zijn passies die zij kan uitoefenen in haar functie als Adviseur.

Charlotte heeft de opleiding sociologie afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft zij ervaring opgedaan in het publieke domein. Na haar studie is Charlotte 7 jaar werkzaam geweest in het onderwijs. Daar is zij erachter gekomen dat coachen een kwaliteit is die zij verder wil uitbreiden. Om dit te kunnen doen heeft zij ervoor gekozen een andere weg in te slaan. Omdat persoonlijk contact nog altijd een belangrijk aspect is voor Charlotte samen met de affiniteit de zij met de overheid heeft, past de functie als Adviseur Fysiek Domein haar goed.

Recente vacatures

Uw carrière binnen de overheid

iconTeamVragenStaat uw ideale vacature er niet tussen en heeft u recentelijk meerdere jaren werkervaring opgedaan binnen de publieke sector? Een persoonlijk adviseur informeert u graag over onze mogelijkheden.

Kennismaken?

Vestiging Rotterdam

Certus Groep Rotterdam B.V. 
Wijnhaven 3 U 
3011 WG Rotterdam
Kvk: 54609232

088-0115000
info@certusgroep.nl
Bekijk alle contactgegevens

Vestiging Amsterdam

Certus Groep Amsterdam B.V. 
Herikerbergweg 7
1101 CN Amsterdam
Kvk: 72237899

088-0115000
info@certusgroep.nl
Bekijk alle contactgegevens