Ab van der Craats

  • Trainer

Als ervaren manager in het fysieke domein heb ik een groot aantal gemeenten op vaste- en op interim basis leiding gegeven aan teams en afdelingen waar alle facetten van de fysieke leefomgeving aan de orde zijn.  Als manager heb ik veel ervaring met integraal werken. Zowel voor wat betreft de samenwerking op het vlak van het realiseren van ruimtelijke projecten als het maken van integraal ruimtelijk beleid.

Graag benadruk in de training integraal werken zowel de bedrijfsvoeringskant van integraal werken, zoals een goede vorm van projectmatig werken, maar ook de deelnemers aan de training mee nemen in het belang van een cultuuromslag van organisaties en organisatieonderdelen om integraal werken te bewerkstelligen. Mijn insteek hierbij is dat een goede klantbenadering, efficiënt werken en integraal werken hand in hand gaat. Bovenal geef ik mee dat integraal werken leuk is! Aan de hand van een aantal aansprekende casussen uit mijn bredere ervaring binnen het publieke domein neem ik jullie graag mee in de praktijk van integraal werken.

Uw carrière binnen de overheid

iconTeamVragenStaat uw ideale vacature er niet tussen en heeft u recentelijk meerdere jaren werkervaring opgedaan binnen de publieke sector? Een persoonlijk adviseur informeert u graag over onze mogelijkheden.

Kennismaken?

Vestiging Rotterdam

Certus Groep Rotterdam B.V. 
Wijnhaven 3 U 
3011 WG Rotterdam
Kvk: 54609232

088-0115000
info@certusgroep.nl
Bekijk alle contactgegevens

Vestiging Amsterdam

Certus Groep Amsterdam B.V. 
Herikerbergweg 7
1101 CN Amsterdam
Kvk: 72237899

088-0115000
info@certusgroep.nl
Bekijk alle contactgegevens