Talentenprogramma

Een evenwichtige leeftijdsopbouw binnen uw organisatie levert een positieve bijdrage aan de kwaliteit van uw bedrijfsvoering, de aantrekkelijkheid van u als werkgever, en de aansluiting van uw organisatie met onze maatschappij. In een samenleving die constant aan verandering onderhevig is, kunnen júíst talenten met een frisse blik van grote toegevoegde waarde zijn.

Certus Groep versterkt gemeenten en andere overheidsinstellingen door hen te verbinden met toegewijde overheidstalenten. Onze talenten zijn maatschappelijk betrokken en kiezen zeer bewust voor een carrière binnen de publieke sector. Ze werken graag met verschillende belangengroepen samen en staan in hun kracht in een politieke omgeving.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Iedere organisatie is uniek. De accenten van het tweejarige talentenprogramma worden vastgesteld aan de hand van de behoeften en mogelijkheden binnen uw organisatie.
  • U en uw overheidstalenten hebben een persoonlijke adviseur, die u gedurende het traject begeleidt.
  • Certus Groep initieert interactieve trainingen, assessments en individuele coaching. Deze elementen van het talentenprogramma dragen bij aan de persoonlijke ontwikkeling van uw overheidstalenten.
  • Workshops van adviseurs en ervaren overheidsspecialisten dragen bij aan het kennisniveau van uw overheidstalenten.
  • U kunt twee jaar lang samenwerken met toegewijde overheidstalenten alvorens u de keuze maakt hen aan te stellen binnen uw organisatie.

 

Referentie Lucas Vroom
''Nog tijdens het afronden van mijn master Planologie werd ik benaderd door Certus Groep met de vraag of de positie Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling in Den Haag niet iets voor mij was. Na een interessant kennismakingsgesprek kon ik enkele weken later al aan de slag. Nu bijna een jaar later kan ik niet anders concluderen dan dat dit een schot in de roos is gebleken die mogelijk is gemaakt door een zeer soepele samenwerking met Certus Groep.''

Profielfoto_lucasvroom_300x200