De zekerheid van Certus Groep

'Uw carrière binnen de overheid' Bekijk de video

Talentenprogramma

Elke gemeente heeft haar eigen visie, organisatiecultuur en lokale unieke uitdagingen. Certus Groep versterkt gemeenten en andere overheidsinstellingen door hen te verbinden met toegewijde overheidstalenten die direct waarde toevoegen binnen uw organisatie. Tijdens ons programma wordt er een stevige basis gelegd voor een duurzame arbeidsrelatie binnen uw organisatie. Certus Groep gelooft in vakspecialisten die integraal samenwerken en klaarstaan voor de uitdagingen van de toekomst.

Tijdens ons programma volgt uw overheidstalent de volgende opleidingen:

 • Werken binnen het publieke domein
  Kennis maken met de wereld van de overheid
 • Integraal werken
  Specialisten die integraal samenwerken
 • De netwerkende ambtenaar
  Van buiten naar binnen werken
 • Persoonlijk leiderschap binnen het publieke domein
  Initiatiefrijke ambtenaar
 • Politiek-bestuurlijke sensitiviteit
  Omgevingsbewust en schakelen op meerdere niveaus

2handenCoaching

Mensgerichte begeleiding

Uw overheidstalenten hebben een persoonlijke coach van Certus Groep die hen gedurende het gehele traject begeleidt. Tijdens de persoonlijke coaching krijgt uw werknemer meer inzicht in zijn of haar persoonlijke gedragsindicatoren, persoonskenmerken, kerncompetenties, drijfveren en de bijpassende arbeidsomstandigheden. We hanteren een mensgerichte begeleiding met de focus op zelfsturing en nieuwe perspectieven.

OpleidingOpleiding

Persoonlijke ontwikkeling

Certus Groep initieert interactieve trainingen en cursussen. Overheidstalenten gaan intensief aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling en leren over essentiële vaardigheden binnen de overheid. Daarnaast organiseren we trainingen en cursussen aan de hand van de persoonlijke behoefte van uw overheidstalent. De behoefte wordt tijdens de coaching sessies onderzocht en besproken.

BoekKennis

Leren van ervaringsdeskundigen

Workshops van ervaren specialisten en adviseurs dragen bij aan het kennisniveau van uw overheidstalenten. Als kennispartner in de regio betrekt Certus Groep haar netwerk in de ontwikkeling van uw overheidstalent. Talenten leren van ervaringsdeskundigen over actuele vraagstukken en worden gestimuleerd om van elkaar te leren.