De zekerheid van Certus Groep

'Uw carrière binnen de overheid' Bekijk de video

Loopbaanbegeleiding

Binnen het publieke domein vinden er regelmatig reorganisaties en personeelswijzigingen plaats. In deze uitdagende omgeving kan het voorkomen dat uw werkomgeving verandert of dat u niet meer op uw plek zit. Certus Groep biedt u loopbaanadvies en persoonlijke begeleiding in uw overheidscarrière

Ons loopbaanbegeleidingsprogramma bestaat uit verschillende modules en focust zich op uw persoonlijke ontwikkeling, kennisoverdracht van de huidige arbeidsmarkt en persoonlijke begeleiding naar een nieuwe werkomgeving.

HandgroeienModule 1

Persoonlijke ontwikkeling

U krijgt meer inzicht in uw gedragsindicatoren, persoonskenmerken, kerncompetenties, persoonlijke drijfveren en bijpassende arbeidsomstandigheden door diepte-interviews en testen die een objectief en toetsbaar beeld schetsen. Mensgerichte begeleiding met een focus op zelfsturing en nieuwe perspectieven staan centraal.

Vergrootglas Arbeidsmarkt2Module 2

Arbeidsmarkt

Certus Groep stelt samen met u vast waar de kansen en ambities liggen op het vervolgen van uw loopbaan. Solliciteren is een uniek vak en online kanalen spelen een grotere rol dan ooit op de arbeidsmarkt. In interactieve sessies leert u over de belangrijkste elementen van bewegen op de arbeidsmarkt en trainen we hoe u door middel van uw persoonlijkheid, kennis en ervaring uzelf onderscheidt op de arbeidsmarkt.

CV en penModule 3

Solliciteren

Certus Groep begeleidt u tijdens het bewegen op de arbeidsmarkt. Wij maken intensief gebruik van ons netwerk en stellen samen met u een actieplan op waarin bepaald wordt welke organisaties benaderd worden en welke kanalen worden ingezet. Uw adviseur staat u bij tijdens de voorbereiding en het evalueren van sollicitatiegesprekken.