Sociaal Domein

Het sociaal domein is volop in beweging. De maatschappelijk betrokken mensen die in dat domein actief zijn, bezitten vaak specifieke kwaliteiten die maken dat zij binnen dit werkveld succesvol zijn. Het zijn toegewijde specialisten die in staat zijn met verschillende belangengroepen samen te werken en in een sociale omgeving te excelleren. Onze adviseurs hebben een interessant netwerk binnen het sociaal domein en zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Binnen het sociaal domein verbindt Certus Groep overheidsspecialisten en publieke organisaties binnen de volgende vakgebieden:

  • Jeugd
  • Onderwijs, Sport & Cultuur
  • Publiekszaken
  • Werk & Inkomen
  • Zorg & Welzijn

De hervormingen binnen het sociaal domein slagen alleen als overheidsspecialisten met verschillende achtergronden van elkaars expertise gebruik maken. Vanuit onze passie en deskundigheid draagt Certus Groep graag bij aan deze belangrijke Wij helpen u graag op weg naar een unieke arbeidsrelatie.

Naar alle vacatures

Referenties

Peter Nederlof

Peter Nederlof (Beleidsmedewerker Verkeer)

Het selecteren en begeleiden van deskundige professionals zit Certus Groep duidelijk in het bloed. De manier waarop Certus Groep doortastend tot de kern komt, zonder het persoonlijk belang uit het oog te verliezen is typerend. Een maand na onze kennismaking startte ik samen een andere Verkeerskundige van Certus Groep bij de gemeente Den Haag. Recent nog heb ik van dichtbij mogen ervaren hoe Certus Groep het snel voor elkaar kreeg om drie uitstekende specialisten voor te dragen voor een lastig in te vullen vacature bij één van mijn opdrachtgevers. Of het nu om tijdelijk personeel gaat, of om iemand voor vast. Certus Groep maakt het mogelijk om de ‘speld in de hooiberg’ te vinden.

Ron van Rijn
Ron van Rijn (Projectmanager Vastgoedbeheer)

Een telefoontje uit het niets terwijl ik zweefde tussen al die duizenden CV's op het internet. ‘Omdat mijn CV hen het meeste aansprak’. Het gevolg: een perfecte match met een gemeente. Nu is er vooral vriendschap en wederzijdse steun naast de normale zakelijkheid. Voor mij betekent Certus Groep maatwerk ten top en ‘real human interest’. Dat heb ik nergens anders meegemaakt.