Uw Kennispartner

Certus Groep is arbeidsbemiddelaar en kennispartner in de arbeidsmarkt sinds 2009. Onze kracht ligt in het verbinden van overheidsspecialisten en publieke organisaties binnen het fysiek domein, het sociaal domein en bestuur & organisatie.

De Dienstverlening van Certus Groep omvat detachering, werving & selectie, interim management en arbeidsmobiliteit. Certus komt uit het Latijn en betekent zekerheid. Dat begrip past binnen onze bedrijfsfilosofie. Certus Groep is te allen tijde een zekere factor en toegewijde partner, waar u op kunt vertrouwen.

Missie
Certus Groep is dé kennispartner voor de publieke sector. We staan als arbeidsbemiddelaar midden in de maatschappij en bevinden ons in een arbeidsmarkt die voortdurend in beweging is. In deze uitdagende markt begeleiden onze betrokken adviseurs overheidsspecialisten in publieke organisaties naar een unieke arbeidsrelatie. Toewijding en kwaliteit staan hierin centraal en zijn binnen onze organisatie verweven in elk element van onze dienstverlening.

Certus Groep staat voor

 • Kwaliteit
  Dé kennispartner voor de overheid
 • Persoonlijk
  Van begin tot eind één betrokken contactpersoon
 • Kennis
  Voor elk domein een gespecialiseerde adviseur
 • Betrouwbaarheid
  Dé zekere factor voor overheidsspecialisten en publieke organisaties