De zekerheid van Certus Groep

'Uw carrière binnen de overheid' Bekijk de video

Loopbaanbegeleiding

Binnen het publieke domein vinden er regelmatig reorganisaties en personeelswijzigingen plaats. In deze uitdagende omgeving kan het voorkomen dat uw werkomgeving verandert of dat u niet meer op uw plek zit. Certus Groep biedt u loopbaanadvies en persoonlijke begeleiding in uw overheidscarrière

Ons loopbaanbegeleidingsprogramma bestaat uit verschillende modules en focust zich op uw persoonlijke ontwikkeling, kennisoverdracht van de huidige arbeidsmarkt en persoonlijke begeleiding naar een nieuwe werkomgeving.

HandgroeienModule 1

Persoonlijke ontwikkeling

Uw werknemer krijgt meer inzicht in zijn of haar gedragsindicatoren, persoonskenmerken, kerncompetenties, persoonlijke drijfveren en de bijpassende arbeidsomstandigheden door diepte-interviews en testen die een objectief en toetsbaar beeld schetsen. Mensgerichte begeleiding met een focus op zelfsturing en nieuwe perspectieven staan centraal.

Vergrootglas ArbeidsmarktModule 2

Arbeidsmarkt

Certus Groep stelt samen met uw werknemer vast waar de kansen en ambities liggen op het vervolgen van zijn of haar loopbaan. Solliciteren is een uniek vak en online kanalen spelen een grotere rol dan ooit op de arbeidsmarkt. In interactieve sessies leert uw medewerker over de belangrijkste elementen van bewegen op de arbeidsmarkt en trainen we hoe je door middel van je persoonlijkheid, kennis en ervaring jezelf onderscheidt op de arbeidsmarkt.

CV en penModule 3

Solliciteren

Certus Groep begeleidt uw werknemer individueel tijdens het bewegen op de arbeidsmarkt. Wij maken intensief gebruik van ons netwerk en stellen samen een actieplan op waarin bepaald wordt welke organisaties benaderd worden en welke kanalen worden ingezet. Een persoonlijk adviseur staat uw werknemer bij tijdens de voorbereiding en het evalueren van sollicitatiegesprekken.

Persoonlijk advies

Elk mens is uniek en elke situatie vraagt om een bijpassende aanpak. Uw Certus Groep adviseur leert uw persoonlijke situatie graag kennen. Wij geloven in een persoonlijke op maat gesneden oplossing.

Koffiekop_website_campagneKennismaken?