De zekerheid van Certus Groep

'Uw carrière binnen de overheid' Bekijk de video

Talentenprogramma

Elke gemeente heeft haar eigen visie, organisatiecultuur en lokale unieke uitdagingen. Certus Groep versterkt gemeenten en andere overheidsinstellingen door hen te verbinden met toegewijde overheidstalenten die direct waarde toevoegen binnen uw organisatie. Tijdens ons programma wordt er een stevige basis gelegd voor een duurzame arbeidsrelatie binnen uw organisatie. Certus Groep gelooft in vakspecialisten die integraal samenwerken en klaarstaan voor de uitdagingen van de toekomst.

 • Specialisme
  Specialisten die integraal samenwerken
 • Accounthouderschap
  Van buiten naar binnen werken
 • Eigen regie
  Opgavegericht werken
 • Politiek-bestuurlijk spelgevoel
  Omgevingsbewust en schakelen op meerdere niveaus

Coaching

Uw overheidstalenten hebben een persoonlijke coach van Certus Groep die hen gedurende het gehele traject begeleidt. Tijdens de persoonlijke coaching krijgt uw werknemer meer inzicht in zijn of haar persoonlijke gedragsindicatoren, persoonskenmerken, kerncompetenties, drijfveren en de bijpassende arbeidsomstandigheden. We hanteren een mensgerichte begeleiding met de focus op zelfsturing en nieuwe perspectieven.

Ontwikkeling

Certus Groep initieert interactieve trainingen en cursussen. Overheidstalenten gaan intensief aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling en leren over essentiële vaardigheden binnen de overheid. Daarnaast organiseren we trainingen en cursussen aan de hand van de persoonlijke behoefte van uw overheidstalent. De behoefte wordt tijdens de coaching sessies onderzocht en besproken.

Kennis

Workshops van ervaren specialisten en adviseurs dragen bij aan het kennisniveau van uw overheidstalenten. Als kennispartner in de regio betrekt Certus Groep haar netwerk in de ontwikkeling van uw overheidstalent. Wij arrangeren intervisiebijeenkomsten met specialisten uit de branche en werkbezoeken bij gemeenten. Talenten leren van ervaringsdeskundigen over actuele vraagstukken en worden gestimuleerd om van elkaar te leren.

Uw eigen talentenprogramma

Elk mens is uniek en elke situatie vraagt om een bijpassende aanpak. Uw Certus Groep adviseur leert uw persoonlijke situatie graag kennen. Wij geloven in een persoonlijke op maat gesneden oplossing.

Koffiekop_website_campagneKennismaken?