De zekerheid van Certus Groep

'Uw carrière binnen de overheid' Bekijk de video

Uw kennispartner

Vanuit onze passie en deskundigheid dragen wij bij aan de belangrijke opgaven binnen de overheid. Onze adviseurs staan dagelijks in contact met gemeenten en bespreken de opgaven en ontwikkelingen op lokaal niveau. Wij begeleiden vakmensen die uitstekend kunnen samenwerken en essentiele bijdragen leveren aan de kwaliteit van de overheid. Certus Groep is dé kennispartner voor de publieke sector. Wij helpen u graag op weg naar een unieke arbeidsrelatie.

Samenwerken

Overheidsspecialisten binnen Bestuur & Organisatie spelen een belangrijke rol in het dagelijks functioneren van de publieke sector. Ze zorgen ervoor dat publieke organisaties zo efficiënt en verantwoordelijk mogelijk presteren. Afdelingen binnen Bestuur & Organisatie bestaan uit de meest uiteenlopende specialisten die gezamenlijk tot unieke resultaten komen.

Een gemeente die bij u past

Elke gemeente kent een unieke aanpak, bedrijfscultuur en uitdagende opgaven. Hervormingen en reorganisaties binnen het publieke domein zijn aan de orde van de dag, waarbij de focus op doelmatigheid nooit uit het oog verloren mag worden. Voor het functioneren van gemeenten zijn overheidsspecialisten die integraal samenwerken van essentieel belang.

Uitdagende opgaven

Ambities en verwachtingen van overheidsinstellingen, ondernemers en burgers zorgen ervoor dat er de komende jaren veel beweging wordt verwacht. Belangrijke onderwerpen zoals de toenemende digitalisering, cyber security, privacy, innovatie en duurzaamheid brengen veel uitdagingen voor publieke organisaties met zich mee en vragen om verschillende vakspecialisten die gezamenlijk kunnen optrekken.

Certus Groep werkt onder andere samen met

Vacatures Bestuur & Organisatie

Bent u op zoek naar een unieke arbeidsrelatie binnen Bestuur & Organisatie? Wij zijn actief binnen Automatisering, Bedrijfsvoering, Bestuur, Financiën en Recht. Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Vacature zoeken

Verfijn zoekresultaat

Functietype

Aantal uren per week

Opleidingsniveau