Ons team

Graag stellen wij u voor aan uw kennispartners:

Matin Khan

Commercieel Directeur

Binnen Certus Groep is Matin verantwoordelijk voor het commercieel begeleiden van een team van enthousiaste adviseurs en het verzorgen van mobiliteitstrajecten. Daarnaast houdt Matin zich bezig met het onderhouden en aangaan van strategische partnerschappen.

Matin is geboren en getogen in Rotterdam waar hij ook de studie Personeel & Arbeid heeft afgerond. Tijdens deze studie ontdekte hij zijn passie voor het werken met professionals en het verder helpen van hen in hun carrièrepad.

Matin’s interesse in de mens heeft er in geresulteerd dat hij zich sinds 2007 bezighoudt met arbeidsbemiddeling binnen de publieke sector. Inmiddels heeft hij een groot netwerk opgebouwd van publieke organisaties en hoogwaardige professionals.

 

Elwin Spoel

Algemeen Directeur

Binnen Certus Groep is Elwin verantwoordelijk voor de strategie, het financieel beleid en het inrichten van bedrijfsprocessen. Daarnaast houdt Elwin zich als Algemeen Directeur bezig met het begeleiden en coachen van een team van gepassioneerde adviseurs.

Al van jongs af aan heeft het ondernemerschap Elwin geïntrigeerd. Tijdens zijn studie deed hij diverse onderzoeken naar personeel gerelateerde onderwerpen en schreef hij adviesrapporten voor de zakelijke dienstverlening.

De passie voor het verbinden van mens en organisatie ontstond voor Elwin in 2005. De medeoprichter van Certus Groep kwam toen voor het eerst in aanraking met de werving & selectie branche en houdt zich hier inmiddels dagelijks mee bezig voor publieke organisaties en overheidsspecialisten.

 

Amber Brouwer

Office manager

Plannen en organiseren is Amber op het lijf geschreven. Wat zij en Certus Groep gemeen hebben is professionaliteit, toewijding en hospitality naar zowel professionals  als opdrachtgevers toe. Amber is verantwoordelijk voor de ondersteuning van het team, het ontvangen van gasten en alle facilitaire zaken.

Amber Brouwer wist vrijwel meteen na haar studie Managementassistent dat ze werkzaam wilde zijn als allround office manager, waarbij ze maximale  ondersteuning kan bieden aan haar collega’s. Amber is geboren en opgegroeid in Rotterdam. Tevens heeft zij hier haar opleiding gevolgd bij Schoevers.

Gedurende haar studie heeft Amber veel geleerd over management en organisatie. Vooral het werven en selecteren van personeel wekte haar interesse. Inmiddels werkt Amber tot haar genoegen bij Certus Groep in deze branche.

 

Bas Auckel

Adviseur Overheid

Na een aantal jaar in Tilburg te hebben gewoond heeft Bas het Brabantse achter zich gelaten. Vanuit Rotterdam houdt hij zich tegenwoordig namens Certus Groep bezig met personeelsvraagstukken binnen het fysieke domein. Bas is als Adviseur dagelijks te vinden bij de meest uiteenlopende gemeenten binnen de provincie Zuid-Holland.

Bas heeft de opleiding Bestuurskunde & Overheidsmanagement afgerond. Tijdens zijn studie heeft hij ervaring opgedaan bij de lokale overheid. Mede hierdoor weet hij goed in te schatten wat publieke organisaties beweegt.

Bas maakt eenvoudig contact met mensen en haalt hier zijn energie uit. Hij brengt graag personen en organisaties samen. Het adviseren en begeleiden geeft hem veel voldoening.

 

Larissa Plantinga

Adviseur Overheid

Larissa is werkzaam als Adviseur Overheid binnen het sociaal domein voor de provincie Zuid-Holland. Om de belangen van de organisatie en overheidsspecialist op elkaar af te stemmen, vindt zij het belangrijk dat organisaties zich interesseren in de talenten en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.

Voorheen heeft Larissa Psychologie gestudeerd aan de Universiteit Leiden en is zij afgestudeerd op het gebied Social and Organizational Psychology. Haar affiniteit met Human Resource Management heeft zij tijdens haar studie ontwikkeld.

Larissa draagt graag bij aan het creëren van een optimale werkomgeving voor organisaties en professionals. Haar passie om mens en organisatie te verbinden komt nu dagelijks tot uiting in haar rol als Adviseur bij Certus Groep.

 

Koen Salet

Adviseur Overheid

Koen richt zich als Adviseur Overheid op het sociaal domein. Het werken bij Certus Groep betekent voor hem dat hij zijn affiniteit met de publieke sector dagelijks effectief in de praktijk brengt. De vraag hoe de juiste persoon op de juiste plek terecht komt is voor hem daarbij leidend.

Koen heeft een academische achtergrond in de Sociologie, Wijsbegeerte en Bestuurskunde. Voor zijn master Arbeid en Organisatiemanagement heeft hij onderzoek verricht naar de Participatiewet. Verder heeft Koen bij de Algemene Rekenkamer in samenwerking met gemeentes en ministeries onderzoek gedaan naar onder andere de Jeugdwet.

De ontwikkelingen die spelen binnen het sociaal domein volgt Koen nauw op de voet. In deze interessante tijd staat hij overheidsspecialisten en gemeentes graag bij door de kernwaarden kwaliteit en kennis voorop te stellen. Het is zijn streven om beide partijen optimaal te verbinden.