Missie en Visie

Missie:

Certus Groep is uw kennispartner in de arbeidsmarkt. Onze kracht ligt in het verbinden van overheidsspecialisten en publieke organisaties. Wij helpen u graag op weg naar een arbeidsrelatie die bij u past.

Visie:

Maatschappelijke en politieke veranderingen zorgen voor een arbeidsmarkt die continu in beweging is. In deze omgeving bevinden zich overheidsspecialisten in vele soorten. Na het afronden van een gerichte studie zetten talentvolle starters hun eerste stappen binnen de publieke sector. Overheidsspecialisten ontwikkelen zich en gaan op zoek naar een uitdagende vervolgstap. Een enkele keer verliezen zij soms hun baan in moeilijke tijden. Ervaren krachten stromen uit na een unieke carrière. Publieke organisaties zijn hierin constant op zoek naar de juiste balans in hun personeelsbestand.

Als kennispartner in de arbeidsmarkt verbindt Certus Groep overheidsspecialisten en publieke organisaties middels een persoonlijke benadering. Wij helpen u graag op weg naar een arbeidsrelatie die bij u past.